ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονικό στην Αιτωλοακαρνανία - Νέα στοιχεία σοκ για τον μητροκτόνο (photos - video)

Φονικό στην Αιτωλοακαρνανία - Νέα στοιχεία σοκ για τον μητροκτόνο (photos - video)

Με επτά μαχαιριές δολοφόνησε την ίδια του τη μητέρα, ο 22χρονος άνδρας από την Παραβόλα του δήμου Αγρινίου ενώ τραυμάτισε και τον αδερφό του.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της κοινότητας Παραβόλα, από το άγριο φονικό που σημειώθηκε τις επτά και μισή περίπου, το βράδυ της Δευτέρας (08/02) στο σπίτι μιας οικογένειας.

paravola2

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά ο 22χρονος διαπληκτίστηκε με τον αδελφό του και τη διάρκεια της πάλης του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι μήκους 26,5 εκατοστών, χτυπώντας τον στην ωμοπλάτη.

Στη συνέχεια, ο 22χρονος επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι στην μητέρα του, χτυπώντας την σε διάφορα σημεία του σώματός της (πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά μαχαιριές), με αποτέλεσμα η 44χρονη να εκπνεύσει επί τόπου.

Γείτονες της οικογένειας που άκουσαν φωνές από το σπίτι, βγήκαν στην πλατεία, ενώ συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας πήγε επί τόπου για να δει τι συμβαίνει. Εκεί, αντίκρισε την 44χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος και τραυματισμένο τον 18χρονο γιο της, ο οποίος του είπε του περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν.

paravola4

Την ίδια ώρα, ο δράστης είχε φύγει πεζός από το σπίτι και επικοινώνησε με φιλικό του πρόσωπο στο οποίο ανέφερε τι ακριβώς έγινε. Παράλληλα, είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και είχαν ξεκινήσει οι έρευνες, για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, οι αστυνομικοί βρήκαν τον νεαρό σε περιοχή κοντά στην Παραβόλα και τον συνέλαβαν.

Εν τω μεταξύ, ο 18χρονος είχε διακομισθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αναμένεται να δώσει κατάθεση για τα όσα έγιναν.

Ως προς αίτια του φονικού, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών.

Σήμερα Τρίτη, ο 22χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δείτε βίντεο από το σημείο του εγκλήματος:

Πηγή φωτογραφιών και video: agriniopress.gr

Σχετικές ειδήσεις