ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για μισό κιλό κάνναβης

Ηράκλειο: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για μισό κιλό κάνναβης

Έχοντας στην κατοχή τους πάνω από μισό κιλό κάνναβης συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου δύο άνδρες, πατέρας και γιoς, ηλικίας 62 και 29 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών καθώς και για κλοπή.

Η σύλληψη τους έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου μετά από έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν καθώς και σε χώρους που χρησιμοποιούν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 539 γραμμάρια κάνναβης,100 μεταλλικοί σωλήνες,30 τεμάχια κοιλοδοκών, 2 μπαταρίες,ένα φωτοβολταϊκό πάνελ, ένα ηλεκτρικό inverter και ένας ρυθμιστής τάσης.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι μέρος των αναβρεθέντων αντικειμένων τα είχαν αφαιρέσει οι δύο συλληφθέντες, τον Σεπτέμβριο από σπίτι ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, τα οποία του αποδόθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικές ειδήσεις