ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν πάνω από 9 κιλά κάνναβης

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν πάνω από 9 κιλά κάνναβης
EUROKINISSI (αρχείου)

Δύο αλλοδαποί, ένας άνδρας 36 ετών και μία γυναίκα 28 χρόνων, μέλη συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση το απόγευμα της Δευτέρας (8/4).

Παράλληλα, κατασχέθηκαν περισσότερα από εννέα κιλά κάνναβης και συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη.

Αρχικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο υπήκοο Αλβανίας σε περιοχή της Άνω Πόλης, έπειτα από συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών με 67χρονο, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του, ενώ στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, που προμηθεύτηκε από τον 36χρονο έναντι αντιτίμου.

Η 28χρονη συνεργός του εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια έρευνας στην περιοχή της Καλλιθέας, που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σε έρευνα που ακολούθησε σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, όπου εντοπίστηκε η 28χρονη και συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 9 κιλών και 612,2 γραμμαρίων
  • Νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 12,5 γραμμαρίων,
  • Σακούλα που περιείχε άγνωστη ουσία η οποία χρησιμοποιείται για πρόσμιξη με ναρκωτική ουσία βάρους 150,5 γραμμαρίων και
  • Το συνολικό χρηματικό ποσό των (2.340) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις