ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε ανήλικους και διέπραττε κλοπές σε διαμερίσματα στην Αττική

Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε ανήλικους και διέπραττε κλοπές σε διαμερίσματα στην Αττική
Eurokinissi

Πολυμελής σπείρα που λήστευε ανήλικους και διέπραττε διαρρήξεις - κλοπές σε διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εξαρθρώθηκε, έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και της Ο.Π.Κ.Ε, στα Άνω Λιόσια.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τρία μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 37, 21 και 20 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται 11 επιπλέον συνεργοί τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, εδώ και έξι μήνες, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις - κλοπές σε διαμερίσματα 1ου ορόφου, στα οποία εισέβαλαν από τις μπαλκονόπορτες, ενώ επιπλέον λήστευαν ανήλικους, από τους οποίους, είτε με χρήση σωματικής βίας είτε με την απειλή μαχαιριών, αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα, χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Συνολικά, διενεργήθηκαν έξι κατ' οίκον έρευνες στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πιστόλι με 2 γεμιστήρες, κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα»: Κλείνει μεγάλο ελληνικό εργοστάσιο - Αγωνία για τους εργαζόμενους

Συγκίνηση για τον Μίκαελ Σουμάχερ: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υγεία του (pics)

Σχετικές ειδήσεις