ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προφυλακίστηκε ο συνεπιβάτης του Ριζάι

Προφυλακίστηκε ο συνεπιβάτης του Ριζάι
InTime

Στη φυλακή θα βρεθεί ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε σκοτωθεί ένας άνδρας και είχαν τραυματιστεί ακόμα τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα, χωρίς όμως να γίνουν δεκτοί οι ισχυρισμοί του από ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 45χρονος θεωρείται ως ένας από τους πλέον επικίνδυνους κακοποιούς, που συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία. Κατά τον έλεγχο πολυτελούς τζιπ, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον διαβόητο βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, και τον 45χρονο.

«Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Χρήστος Μαυρομμάτης, με την δεύτερο συνήγορο του 45χρονου να συμπληρώνει ότι «είναι μια άδικη εξέλιξη της υπόθεσης. Λίμναζε η δικογραφία από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε η έρευνα τρία χρόνια μετά. Ένας άνθρωπος μπήκε άδικα στη φυλακή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.261 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 244 οι διασωληνωμένοι