ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μήνυση και αγωγή κατά Παπαγγελόπουλου από τον Σάμπυ Μιωνή

Μήνυση και αγωγή κατά Παπαγγελόπουλου από τον Σάμπυ Μιωνή

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει καταθέσει αγωγή με την οποία ζητά 5 εκατ. ευρώ κατά των μελών «της εγκληματικής συμμορίας», όπως αποκαλεί γνωστό εκδότη, δυο δημοσιογράφους και ένα δικηγόρο, οι οποίοι -σύμφωνα με όσα υποστηρίζει- τον εκβίαζαν.

Η ανακοίνωση του Σάμπυ Μιωνή

Κατέθεσα σήμερα μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του πρώην υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τις αήθεις και συκοφαντικές δηλώσεις που έκανε εναντίον μου μετά την πρόσφατη κατάθεσή μου στην Ανακρίτρια του Αρείου Πάγου, κυρία Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, για τη γνωστή υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία εκβίαζε εμένα, τον συνέταιρό μου, Άγγελο Μεταξά και το δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου.

Γνωστοποιώ επίσης ότι έχω ήδη καταθέσει αγωγή 5 εκατομμυρίων ευρώ κατά των μελών της συμμορίας για την ανυπολόγιστη ζημιά που μου προκάλεσαν. Είναι αυτονόητο ότι μέσω αυτών των νομικών μου ενεργειών δεν αποζητώ τον πλουτισμό μου.

Αποζητώ την δικαιοσύνη και την τιμωρία των ενόχων για να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε εμάς.

Και επειδή πιστεύω ότι ακόμα και την απόλυτη κακία πρέπει να την μετατρέπουμε σε κάτι θετικό, δεσμεύομαι να δωρίσω το σύνολο των χρημάτων που θα μου επιδικάσουν τα δικαστήρια στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο Σύλλογο για παιδιά με καρκίνο «Ελπίδα» και στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: 3.000 τα θετικά τεστ σε εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους και μαθητές