ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Ψευτογιατρού - Μάρτυρας: Ο «Dr Θάνατος» δρούσε ακόμη και εντός δημόσιων νοσοκομείων

Δίκη Ψευτογιατρού - Μάρτυρας: Ο «Dr Θάνατος» δρούσε ακόμη και εντός δημόσιων νοσοκομείων
INTIME

Τη δράση του «ψευτογιατρού» ακόμη και εντός δημόσιων νοσοκομείων περιέγραψε ο τελευταίος μάρτυρας της σημερινής συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, που είναι γιος θύματος του «ψευτογιατρού», ο πατέρας του είχε νοσήσει από καρκίνο του πνεύμονα και… ανακάλυψε τον «ψευτογιατρό» μέσω ενός χειρούργου στον Ευαγγελισμό. «Τον κ. Κοντοστάθη δεν τον γνωρίζω. Τον είδα μόνο μία φορά εξ αποστάσεως στον Ευαγγελισμό στον 5ο όροφο στη χειρουργική κλινική. Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στον πνεύμονα, αφαίρεσε μισό πνεύμονα και μετά έκανε χημειοθεραπείες μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014. Ένας χειρούργος του Ευαγγελισμού του σύστησε Κοντοστάθη. Ήμουν παρών όταν γνώρισε πρώτη φορά τον κατηγορούμενο», ανέφερε ο μάρτυρας.

Όπως εξήγησε, η υγεία του πατέρα του ήταν ήδη επιβαρυμένη όταν μπήκε στο δρόμο του ο Dr Kontos. «Τον γνώρισε όταν ήταν σε οριακή κατάσταση, είχε πάρει την κατιούσα, ήταν με ένα πνεύμονα και έπαιρνε και οξυγόνο. Ο πατέρας μου είχε κατιούσα πορεία διότι κάπνιζε τέσσερα πακέτα την ημέρα. Όταν γνώρισε τον κατηγορούμενο, είχε γίνει μετάσταση στον πνεύμονα, είχε έξι μήνες, ένα χρόνο ζωής» είπε και συμπλήρωσε πως ο διεθνούς φήμης Dr Kontos έδινε στο πατέρα του σκευάσματα για να πολεμήσει τον καρκίνο.

«Πήγαμε πέντε φορές στο Κορωπί. Τις τέσσερις του έδωσε ένα μπουκαλάκι με σκεύασμα δεν ξέρω τι ήταν. «Του είπα πιστεύεις αυτά τα πράγματα; Ήταν όμως ένας άνθρωπος, που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, το οριακό και αποφάσισε να σταματήσει τις χημειοθεραπείες και πιάστηκε από τον κατηγορούμενο. Μας έλεγε ότι «θα πάρω αυτό το σκεύασμα» και πως «είναι πολύ καλός ο γιατρός». Είχε ένα γιατρό από το χωριό που του έλεγε «μην πιάνεσαι με κουταμάρες και κάνεις βλακείες». Ωστόσο, ο πατέρας συνέχιζε τη φθίνουσα πορεία του. Όταν τελικά δεν έβλεπε καλυτέρευση και κατάλαβε ότι όλα αυτά ήταν ψέματα, γύρισε και μου είπε «παιδί μου έχεις δίκιο». Δυστυχώς, τον έχασα τον Μάρτιο του 2016», είπε κλείνοντας την κατάθεση του. Η δίκη συνεχίζεται στις 14 Δεκεμβρίου 2021.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός αγριεύει κι άλλο: Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Πρόταση «βόμβα» του ΟΟΣΑ: Να αυξηθούν τα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση - Ποιους αφορά

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Ποινική δίωξη για τον 51χρονο που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία