ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αναβολή στην έκδοση στην Ελλάδα της δικαστικού Αντωνίας Ηλία

Αναβολή στην έκδοση στην Ελλάδα της δικαστικού Αντωνίας Ηλία

Ένα έκτακτο νομικό θέμα που προέκυψε είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί η έκδοσητης Αντωνίας Ηλία,από τη Βρετανία στην Ελλάδα.

Η πρώην δικαστικός, η οποία καταζητείται από τις ελληνικές Αρχές για την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, ζει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ενημέρωσε ότι στο πλαίσιο της δικαστικής συνδρομής, εγκρίθηκε η έκδοση της πρώην δικαστικού, η οποία επρόκειτο να μεταχθεί στην Ελλάδα αεροπορικώς, σήμερα (09/06) το μεσημέρι.

Γι' αυτόν τον λόγο είχαν μεταβεί στο Λονδίνο δύο Έλληνες αστυνομικοί, προκειμένου να τη συνοδεύσουν στην Αθήνα, οι οποίοι θα επιστρέψουν τελικά μόνοι τους, με την προγραμματισμένη πτήση.

Οι βρετανικές Αρχές ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία σήμερα το πρωί για την αναβολή της διαδικασίας, χωρίς να αναφέρουν τον λόγο, πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβολή της έκδοσης πιθανόν σχετίζεται σε ακυρωτική προσφυγή, που είχε κάνει η κ. Ηλία, στο βρετανικό δικαστήριο, για την απόρριψη αιτήματος για άσυλο που είχε υποβάλει.

Σημειώνεται, ότι για την ξαφνική αλλαγή μέχρι και πριν από λίγη ώρα δεν ήταν ενημερωμένη ούτε η ίδια η πρώην δικαστικός.

Σχετικές ειδήσεις