ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τετ-α-τετ Τσίπρα με το νέο προεδρείο του Αρείου Πάγου: Τι συζητήθηκε

Τετ-α-τετ Τσίπρα με το νέο προεδρείο του Αρείου Πάγου: Τι συζητήθηκε

Άρειος Πάγος | Αλέξης Τσίπρας: Τα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο της Δικαιοσύνης απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη (27/09/2017) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη συνάντηση στην οποία παρέστησαν από δικαστικής πλευράς ο νέος πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Πέππας, και οι νεοεπιλεγέντες αντιπρόεδροι του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ετέθησαν θέματα επιτάχυνσης των δικαστικών διαδικασιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο πρωθυπουργός ζήτησε συγκεκριμένες προτάσεις για ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ενδιαφέρει η αναστροφή του κλίματος ελλείψεως εμπιστοσύνης των πολιτών προς το δικαστικό μας σύστημα».

Στη συνάντηση, παρόντες ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, αλλά και ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μετά το τέλος της συνάντησης, συμφωνήθηκε η ηγεσία της Δικαιοσύνης να έχει νέα συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό την προσεχή Δευτέρα (02/10/2017) για αναλυτικότερη συζήτηση για τα προβλήματα του δικαστικού μας συστήματος.

Σχετικές ειδήσεις