ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αμβρόσιος:Κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων

Αμβρόσιος:Κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων

Βολές εναντίον της διοίκησης της Εκκλησίας, την οποία εγκαλεί ότι δεν διαμαρτυρήθηκε δυναμικά για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Σε ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο κ. Αμβρόσιος αναφέρεται σε απόφαση του ΣτΕ, με την οποία όπως σημειώνει «ανεστάλη η κατάργηση της αργίας της Κυριακής» και εμφανίζεται «λάβρος» κατά της λειτουργίας των καταστημάτων, ημέρα Κυριακή.

«Είναι ένα από τα σχέδια, τα οποία προωθεί η "παγκοσμιοποίηση", δηλ. ένα κοινωνικό, σκοτεινό και ύπουλο, σύστημα, το οποίον στρέφεται ευθέως κατά του Χριστιανισμού και δη κατά της Χριστιανικής Ελλάδος. Το σύστημα τούτο εκπορεύεται από τον διεθνή Σιωνισμό» αναφέρει μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Καλαβρύτων.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Αμβρόσιος αφήνει αιχμές εναντίον της διοίκησης της Ελλαδικής Εκκλησίας αναφέροντας ότι: « Τη γενική αυτή κινητοποίηση, δυστυχώς, δεν συμμερίσθηκε η διοίκηση της Εκκλησίας. Όφειλε έντονα να διαμαρτυρηθεί για την κατάφωρη αυτή καταπάτηση της 4ης εντολής….όφειλε να ηγηθεί μιας αντιστάσεως εναντίον όλων εκείνων, οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν τον χαρακτήρα της Χώρας.

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων καταλήγει λέγοντας: «αλλά δεν εξεπλήρωσε την αποστολή Της! Η φωνή της Μητρός Εκκλησίας δεν ακούσθηκε»

Σχετικές ειδήσεις