ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ - 1Γ/2022: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 822 μόνιμες θέσεις στην ΑΑΔΕ

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
In Τime

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Ξεκίνησαν την Τετάρτη 16 Μαρτίου οι αιτήσεις για τις 822 θέσεις μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στην προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr) από την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 8:00 έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στη σχετική Προκήρυξη.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ αφορούν τους εξής κλάδους και ειδικότητες:

  • Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης - 546 θέσεις: ΠΕ Δημοσιονομικών, ΠΕ Εφοριακών, ΠΕ Μηχανικών, ΠΕ Πληροφορικής και ΠΕ Τελωνειακών.
  • Τεχνολογικής Εκπαίδευσης - 203 θέσεις: ΤΕ Δημοσιονομικών, ΤΕ Εφοριακών, ΤΕ Πληροφορικής και ΤΕ Τελωνειακών.
  • Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - 73 θέσεις: ΔΕ Τελωνειακών

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Δείτε το ΦΕΚ, κάνοντας "κλικ" εδώ