ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
In Τime

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Εκδόθηκαν στο ΦΕΚ οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022 ΚΑΙ 5ΕΑ/2022 που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, αντίστοιχα.

Τα ΦΕΚ των προκηρύξεων έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθενται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο παράρτημα Δ' των προκηρύξεων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 08:00 και λήγει τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 14:00.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, το ΑΣΕΠ εφιστά την προσοχή των υποψηφίων για την καταβολή του αντιτίμου του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα αποδοχής των αιτήσεων συμμετοχής, όπως είχαν προκύψει στις προηγούμενες σχετικές διαδικασίες.

Τα απαιτούμενα προσόντα 3ΕΑ/2022

Τα απαιτούμενα προσόντα 4ΕΑ/2022

Τα απαιτούμενα προσόντα 5ΕΑ/2022