ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος - Νεκρός ο Δημήτρης Τσαπάρας

Θρήνος  - Νεκρός ο Δημήτρης Τσαπάρας

Σοκ από την αυτοκτονία του Δημήτρη Τσαπάρα.

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία των Μηλεών στην Αρχαία Ολυμπία, από τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού εν αποστρατεία Δημήτρη Τσαπάρα, που το μεσημέρι της Τρίτης (28-06-2016) έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα.

Ήταν ένας ήσυχος, καλοσυνάτος άνθρωπος, αξιοπρεπής οικογενειάρχης και αγαπητός, λένε όσοι τον γνώριζαν, χωρίς να μπορούν να δώσουν απαντήσεις στους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο 53χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, αν και ζούσε μόνιμα στην Αθήνα με την σύζυγο και τα δυο τους παιδιά, επισκεπτόταν πολύ συχνά τη γενέτειρά του, τις Μηλιές.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το μεσημέρι της Τρίτης είχε κανονίσει με φίλους να πάνε να μαζέψουν ρίγανη. Δεν πήγε ποτέ, αλλά δεν το αναζήτησαν, γιατί σκέφτηκαν ότι θα μετάνιωσε. Όμως, όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, είχε πάρει άλλη απόφαση…

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο πριν τις 16:30 το απόγευμα, όταν πυροβολισμοί αναστάτωσαν το χωριό. Ο Δημήτρης Τσαπάρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στην αυλή του σπιτιού του. Στο σημείο βρέθηκαν η καραμπίνα, με την οποία έβαλε τέλος στη ζωή του και ένα μαχαίρι κουζίνας.

Σχετικές ειδήσεις