Αποκαλύψεις - σοκ για την «τελετή θανάτου» του ζευγαριού στην Κεφαλονιά

Αποκαλύψεις - σοκ για την «τελετή θανάτου» του ζευγαριού στην Κεφαλονιά

Η 23χρονη που δεν αποχωριζόταν ποτέ το μενταγιόν με την πεντάλφα, συνήθιζε να χαρακώνεται

Σατανιστές | Κεφαλονιά: Σε κρίσιμα ερωτήματα καλούνται να απαντήσουν οι ελληνικές αρχές, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στην ζωή του, το ζευγάρι στην Κεφαλονιά.

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το θάνατο του νεαρού ζευγαριού στην Κεφαλονιά, το οποίο όπως δείχνουν τα στοιχεία, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια σατανιστικού τελετουργικού. Τα ευρήματα στο σπίτι που νοίκιαζαν ενισχύουν το σενάριο αυτό. Πρόκειται για κεριά και ένα μενταγιόν με πεντάλφα που φορούσε η 23χρονη, όταν βρέθηκε νεκρή.

Στις σελίδα της στο Facebook μάλιστα, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με την ίδια να φοράει το συγκεκριμένο μενταγιόν, ή να το φωτογραφίζει σε διάφορα σημεία.

kef1

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της Λίλια βρέθηκαν παλαιότερα σημάδια από αμιχές. Πιθανότατα η 23χρονη φοιτήτρια και ο σύντροφός της είχαν μπει και στο παρελθόν σε διαδικασία αυτοτραυματισμού στο πλαίσιο κάποιου τελετουργικού. Στόχος όπως φαίνεται τότε δεν ήταν ο θάνατος.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διερευνήσουν το παρελθόν του 30χρονου άνδρα και έχουν μάλιστα ζητήσει στοιχεία από τις γερμανικές αρχές για το αν συμμετείχε σε σατανιστικές τελετές. Ο 30χρονος Τορστεν Φόχμαν τον Ιούνιο νοίκιασε στη Γερμανία το αυτοκίνητο με το οποίο ήρθαν μαζί με την Λίλια στην Ελλάδα. Η εταιρεία στην οποία ανήκε είχε δηλώσει κλοπή καθώς ο Γερμανός δεν το είχε επιστρέψει. Οι πινακίδες που έφερε το αυτοκίνητο ήταν πλαστές και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την κλοπή από τον αριθμό πλαισίου. 

kef2

Από τον Ιούνιο την αναζητούσαν οι δικοί της

Από τον περασμένο Ιούνιο αναζητούσε η οικογένειά της την 23χρονη Λίλια Μποτούσεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 8 Ιουνίου. Η Λίλια καταγόταν από την πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας και σπούδαζε στην πόλη Έρφουρτ στην Γερμανία. Από τις αναρτήσεις της οικογένειας της φαινόταν ότι φοβούνταν για τη ζωή της.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους σατανιστές

Το θρίλερ περιπλέκεται, πάντως, και από μία ακόμη σημαντική μαρτυρία, την οποία παρουσίασε ο ΑΝΤ1.

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους σατανιστές της Κεφαλονιάς βρέθηκε ο καθηγητής Οικονομικών Γιώργος Προκοπάκης, τον περασμένο Ιούνιο στην Αθήνα, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της 23χρονης.

Είχε συναντήσει την κοπέλα από την Βουλγαρία και τον Γερμανό φίλο της σε διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει μέσω AirBnb από τον ίδιο, απέναντι από την Ακρόπολη.

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν το ζευγάρι έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας πίσω του ζημιές, ο καθηγητής αναζήτησε την κοπέλα στο διαδίκτυο και έτσι είδε τις αγωνιώδεις αναρτήσεις της οικογένειας της. Διάβασε ότι είχε εξαφανιστεί και ότι την αναζητούσαν και έτσι στις 7 Ιουλίου έστειλε ειδοποίηση στον αδελφό της ότι την είδε και ότι ήταν καλά. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να καταθέσει ότι γνωρίζει.

«Για συμπτωματικούς λόγους, έψαξα να δω ποια είναι για λόγους που έχουν να κάνουν με αστικές ζημίες και είδα ότι ανησυχεί η οικογένειά της και ενημέρωσα τον αδελφό της ότι είναι καλά στην υγεία της, τίποτε άλλο».

Αυτό που σίγουρα θα πρέπει να δουν οι αρχές είναι αν το ζευγάρι είχε έρθει και άλλες φορές στην Ελλάδα και αν είχε επαφές με άλλα μέλη ομάδων σατανιστών στη χώρα.