ΕΛΛΑΔΑ

Διπλή τραγωδία στη Ρόδο: Δύο νεκροί σε θανατηφόρα δυστυχήματα

Διπλή τραγωδία στη Ρόδο: Δύο νεκροί σε θανατηφόρα δυστυχήματα

Βαρύς είναι ο «φόρος αίματος» που πληρώνει το νησί της Ρόδου καθώς την Παρασκευή (21/9) σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα δυστυχήματα.

Το πρώτο δυστύχημα, σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό της πόλεως Ρόδου όπου έχασε τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας κινούνταν με δίκυκλη μηχανή όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει στο πεζοδρόμιο ακριβώς δίπλα στο δρόμο και να συρθεί για περίπου 30 μέτρα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μέχρι να χτυπήσει σε σιδερένια κολώνα και να χάσει σχεδόν ακαριαία τη ζωή του.

Άμεσα κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Επί τόπου στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Τροχαίας Ρόδου, που διερευνούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

Το δεύτερο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα στο ίδιο οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα στο 2ο χλμ. της περιφερειακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας και τη ζωή της έχασε μια γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή την ώρα.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η άτυχη γυναίκα επέβαινε σε δίκυκλο το οποίο ανετράπη για άγνωστους λόγους, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Πηγή: rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για τον ειδικό φρουρό που ήταν στην επίθεση του Ρουβίκωνα: Πέθανε η σύζυγός του

Λαμία: «Δεν είμαι σεξουαλικό κτήνος, είμαι το θύμα», υποστηρίζει ο 34χρονος