ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητο περιστατικό στη Λαμία: Πυροβόλησε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο για τα μάτια κοριτσιού!

Αδιανόητο περιστατικό στη Λαμία: Πυροβόλησε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο για τα μάτια κοριτσιού!

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που καταγράφηκε σε σχολείο της Λαμίας, με έναν 13χρονο να πυροβολεί με πιστόλι κρότου – λάμψης συμμαθητή του για τα μάτια ενός κοριτσιού!

Ο πυροβολισμός ακούστηκε από τις τουαλέτες του σχολείου, όπου ο νεαρός μαθητής της Β’ Γυμνασίου φέρεται ότι επιχείρησε να λύσει τις διαφορές του με ένα συμμαθητή του.

«Πέτρα του σκανδάλου» μια μικρή κοπελίτσα, φίλη ενός φίλου του 13χρονου, σύμφωνα με τον οποίο, παρενοχλήθηκε από τον άλλον νεαρό.
Με αυτόν τον τρόπο, φέρεται ότι ήθελε να φοβίσει τον αντίζηλο του φίλου του, ενώ σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, μετά τον πυροβολισμό ακολούθησε και συμπλοκή.

Ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε, χωρίς καθυστέρηση, την αστυνομία που προσήγαγε το αγόρι με το πιστόλι, ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο κλήθηκε και ο πατέρας του.

Τελικά με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του μικρού για παράβαση του νόμου περί όπλων και σε βάρος του πατέρα για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και παράβασης της εποπτείας ανηλίκου.

Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

Πηγή lamiareport.gr