ΕΛΛΑΔΑ

Ολόκληρη οικογένεια στη «φάκα» της Αστυνομίας για διακίνηση ναρκωτικών

Ολόκληρη οικογένεια στη «φάκα» της Αστυνομίας για διακίνηση ναρκωτικών

Μία ολόκληρη οικογένεια βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07/12/2018), καθώς μέσα στα σπίτια τους βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, μεταξύ των συλληφθέντων και το ανήλικο παιδί ενός 35χρονου και μίας 33χρονης, και οι δύο ελληνικής καταγωγής. Συγκεκριμένα, ο άντρας και το ανήλικο παιδί που είναι σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 16 ετών, κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η 33χρονη κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, οδήγησαν στα χνάρια των δραστών σε περιοχή του Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στα σπίτια των ενηλίκων και σε χώρο που χρησιμοποιούσαν για να κρύβουν τα ναρκωτικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 93,5 γραμμάρια ηρωίνης σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια),
  • 28 γραμμάρια κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών,
  • 3 κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος - Δολοφονία 21χρονης: Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το έγκλημα

Επιστήμονες προειδοποιούν: Το «Μεγάλο Θανατικό» είναι κοντά και θα εξαφανίσει την ανθρωπότητα

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Μεγάλη προσοχή στην «παγίδα» με το IBAN