ΠΑΙΔΕΙΑ

Κλειστά σχολεία την Τετάρτη (26/1) λόγω κακοκαιρίας: Ποια δεν θα λειτουργήσουν - Όλη η λίστα

Κλειστά σχολεία σήμερα (26/1): Ποια δεν θα λειτουργήσουν λόγω της κακοκαιρίας
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη
Intime News

Δείτε αναλυτικά, τη λίστα με τα κλειστά σχολεία για σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου σε όλη την Ελλάδα 

Την παράταση της αργίας για σήμερα σε Αττική, Βοιωτία, Δωδεκάνησα, Εύβοια, Κρήτη και τις Κυκλάδες, ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Στις περιοχές που θα υπάρχει γενική αργία, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε τηλεκπαίδευση.

Την ίδια ώρα, το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοίνωσε:

 • Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
 • Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σε ποιες ακόμη περιοχές θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις περιοχές όπου κηρύχθηκε γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα:

 • Περιφερειακή Ενότητα Αττικής
 • Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας
 • Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσων
 • Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας
 • Περιφερειακή Ενότητα Κρήτης
 • Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων

Ακόμα, με απόφαση Περιφερειαρχών και δημάρχων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις εξής περιοχές:

Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

 • Δήμος Φλώρινας
 • Δήμος Αμυνταίου

Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

 • Δήμος Εορδαίας

Σήμερα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας.

Επίσης αναστέλλεται η λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών έπειτα από την υπ. Αριθμ. 1258/23-1-2022 απόφαση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας-Μαρίας Μιχαηλίδου.

Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης

 • Δήμος Βόλβης

Διακοπή των μαθημάτων λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών και παγετού για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της επικράτειας του Δήμου Βόλβης.

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη 26/01 τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους τους Δήμους της Ξάνθης.

 • Δήμος Τοπείρου

Με απόφαση του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των παιδικών σταθμών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Τοπείρου την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 για την ασφάλεια και προστασία των μαθητών λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων (παγετός), που καθιστούν δυσχερή την πρόσβαση και την παραμονή τους σχολείο.

Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

 • Δήμος Βόλου

Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, μετά και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Βόλου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν, λόγω παγετού, τα σχολεία στην Πορταριά.

 • Δήμος Αλμυρού

Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας του Δήμου Αλμυρού για την Τετάρτη 26/01/2022, προς αποφυγή ατυχημάτων των μαθητών.

Η απόφαση έχει κοινοποιηθεί στην Πρωτοβάθμια κ Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, καθώς και σε όλες τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας του Δήμου Αλμυρού.

Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας

 • Δήμος Λοκρών

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών με απόφαση του Δημάρχου Λοκρών, Αθανάσιου Ζεκεντέ δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Λοκρών από τη Τετάρτη 26 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Επιπλέον, τις ίδιες μέρες δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και δεν θα γίνουν τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης.

 • Δήμος Λαμιέων

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Κοινότητας Υπάτης του Δήμου Λαμιέων. Η έναρξη λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία λειτουργούν στα όρια του Δήμου Λαμιέων θα γίνει στις 9:00 π.μ.

 • Δήμος Δομοκού

Ο δήμαρχος Δομοκού αποφάσισε τη διακοπή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Δομοκού, από την Τετάρτη 26 έως Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, λόγω παγετού και συνθηκών κορονοϊού που επικρατούν στην περιοχή.

 • Δήμος Στυλίδας

Με απόφαση της Δημάρχου Στυλίδας, κ. Βιργινίας Στεργίου, από την Τετάρτη 26-01-2022 έως και την Παρασκευή 28-01-2022 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δ.Ε. Πελασγίας θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έκτακτων συνθηκών (ισχυρός παγετός) που επικρατούν στην περιοχή με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφάλεια των μαθητών.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων από την Τετάρτη 26-01-2022 έως και την Παρασκευή 28-01-2022 στις σχολικές μονάδες των Δ.Ε. Στυλίδας και Δ.Ε. Εχιναίων, με ώρα προσέλευσης 9:00 π.μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

 • Δήμος Αμφίκλειας- Ελάτειας

Τα σχολεία στο Δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας δεν θα λειτουργήσουν από την Τετάρτη 26 έως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

 • Δήμος Καμένων Βούρλων

Τα σχολεία στο Δήμο Καμένων Βούρλων δεν θα λειτουργήσουν από την Τετάρτη 26 έως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αχαΐα σήμερα, Τετάρτη 26/1, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη.

Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, παρατείνεται μέχρι σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, η αναστολή της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών και των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γενικής και Ειδικής Αγωγής, της Π.Ε Ηλείας.

Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

 • Δήμος Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης με εντολή του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη, καθώς και τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων, των παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ του Δήμου μας, για σήμερα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

 • Δήμος Κορίνθου

Κλειστές θα παραμείνουν και σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου Κορινθίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί).

 • Δήμος Σικυωνίων

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή, σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, δεν θα λειτουργήσουν οι βρεφικοί - παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Σικυωνίων.

 • Δήμος Νεμέας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Νεμέας όλων των βαθμίδων την Τετάρτη 26/1/2022 σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 14/24-1-2022 απόφαση Δημάρχου Νεμέας.

 • Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ως προληπτικό μέτρο λόγω των χιονοπτώσεων των προηγούμενων ημερών.

 • Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Με απόφαση του Δημάρχου Βλάση Τσιώτου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά.

Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

 • Δήμος Ναυπλιέων

Και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ ως προληπτικό μέτρο.

 • Δήμο Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών), του Δήμου Αργους-Μυκηνών, την Τετάρτη 26/01/2022, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την υποχρέωση τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω covid-19 (αερισμός αιθουσών, προαυλισμός κ.λ.π.).

- Οι εν λόγω Σχολικές Μονάδες θα λειτουργήσουν, την Πέμπτη 27/01/2022, από την έναρξη της 3ης πρωινής ώρας διδασκαλίας.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αργους-Μυκηνών θα λειτουργήσουν κανονικά, από την Τετάρτη 26/01/2022.

Ο Παιδικός Σταθμός Λιμνών, θα λειτουργήσει από την Πέμπτη, 27/01/2022. Δ. Τα ΚΔΑΠ, την Πέμπτη 27/01/2022, θα λειτουργήσουν έως και την 18:00 μ.μ.

 • Δήμος Επιδαύρου

Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Επιδαύρου την Τετάρτη 26/1/2022 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών με σκοπό την ασφάλεια των μαθητών κατά την μετακίνηση τους αλλά και κατά την παραμονή τους στους χώρους των σχολικών μονάδων.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με ώρα έναρξης 10π.μ.

Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

 • Δήμος Μονεμβασίας

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μονεμβασίας την Τετάρτη 26/1/2022 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 • Δήμος Eυρώτα

Κλειστές όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες του Δήμου Eυρώτα (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί) την Τετάρτη 26/1/2022 λόγω των δυσμενών καιρικών φαινoμένων.

Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

 • Δήμος Ικαρίας

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της Ικαρίας, δεδομένου ότι οι μετακινήσεις προς τα σχολεία εκτελούνται στο μεγαλύτερο ποσοστό με μεταφορικά μέσα (λεωφορεία, ταξί, κτλ).

Περιφερειακή Ενότητα Μυτιλήνης

 • Δήμος Μυτιλήνης

Με απόφαση του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Α΄ βάθμιας & Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Μυτιλήνης, για την προστασία των μαθητών από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν κατά τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών, λόγω παγετού, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες, όλες οι σχολικές μονάδες Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης που εδρεύουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης (συμπεριλαμβανομένων του Εσπερινού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις, του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και του Εσπερινού ΕΠΑΛ), θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Πού θα ξεκινήσουν τα μαθήματα

Παράλληλα, σε άλλους δήμους τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ή δύο ώρες αργότερα.

Πιο αναλυτικά:

 • Δήμος Πρεσπών

Ο Δήμος Πρεσπών ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι από την Τετάρτη 26/1 μέχρι και την Παρασκευή 28/1 τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ξεκινούν μια ώρα αργότερα.

 • Δήμος Κοζάνης

Ολες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 10:00, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, λόγω του παγετού.

Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

 • Δήμος Μακρακώμης

Οι Σχολικές μονάδες του Δήμου μας (Δημοτικά σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ) την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 10:00 το πρωί λόγω επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός).

 • Δήμος Βοΐου

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν δύο ώρες αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας.

Οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

 • Δήμος Βελβεντού

Λόγω των υπερβολικά χαμηλών θερμοκρασιών όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βελβεντού θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 10 π.μ.

 • Δήμος Γρεβενών

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί.

 • Δήμος Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς, Κυριακίδης Δημήτριος, αποφάσισε για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, την καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας, κατά μία (1) ώρα από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του ωρολογίου προγράμματος, των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας (Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς (Γυμνάσια – Λύκεια) και των εκπαιδευτικών δομών ειδικής εκπαίδευσης (Ειδικό Σχολείο Κιλκίς, Ενιαίο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο, Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΚΙΛΚΙΣ)), λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται να επικρατήσουν στο Δήμο Κιλκίς, με δριμύ ψύχος και χαμηλές θερμοκρασίες κατά τις πρωινές ώρες.

 • Δήμος Σιθωνίας

Ανακοινώνεται ότι έως και την Τετάρτη 26/01/2022 στα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ξεκινήσουν τα μαθήματα μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα την 9η πρωινή λόγω του αναμενόμενου παγετού που θα επικρατήσει τις πρώτες πρωινές ώρες.

 • Δήμος Άργους Ορεστικού

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., oι Παιδικοί Σταθμοί, ο Βρεφικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Άργους Ορεστικού, σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

 • Δήμος Δυτικής Λ.

Από τον Δήμο Δυτικής Λ. ανακοινώνεται ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δυτικής Λ., θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί, με μετάθεση της έναρξης των μαθημάτων δηλαδή, δύο ώρες αργότερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό: Πότε θα αποζημιωθούν οι οδηγοί – Τι απαντά η εταιρεία

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων