ΠΑΙΔΕΙΑ

Διαγωνισμός Life Innovation: Καινοτόμες ιδέες σε τρεις κατηγορίες επιβραβεύει η APIVITA

Διαγωνισμός Life Innovation: Καινοτόμες ιδέες σε τρεις κατηγορίες επιβραβεύει η APIVITA

Μέχρι τις 16 Ιουλίου 2018 θα διαρκέσει η υποβολή προτάσεων στο διαγωνισμό «Life Innovation» της APIVITA. Ο διαγωνισμός καινοτομίας διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, σε συνεργασία με το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοεπιχειρείν».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν μία καινοτόμο ιδέα σε τρεις εναλλακτικές θεματικές ενότητες:

  1. Καινοτόμο Καλλυντικό Προϊόν
  2. Καινοτόμο Διατροφικό Προϊόν
  3. Καινοτόμο Συμπλήρωμα Διατροφής.

Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην ανάδειξη και επιβράβευση πρωτότυπων ιδεών και θα προσφέρει σε έναν/μία τυχερό/η Υποτροφία στο πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Βιοεπιχειρείν», που έχει σχεδιαστεί από το Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Περισσότερα για το ΔΠΜΣ «Βιοεπιχειρείν» μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής: πτυχιούχοι Σχολών Επιστημών Υγείας, Θετικών Επιστημών, Γεωπονικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών και άλλων Τμημάτων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Α.Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί από Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούμενη από εκπροσώπους των παρακάτω φορέων: Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και APIVITA. Η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής με τις προτάσεις που θα υποβληθούν θα διενεργηθεί σε τρείς φάσεις και ο/η νικητής/τρια θα ανακοινωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο. Για περισσότερες πληροφορίες για την αξιολόγηση των προτάσεων, τους όρους συμμετοχής και την υποβολή αιτήσεων μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του διαγωνισμού.

Σχετικές ειδήσεις