ΕΛΛΑΔΑ

Ικαρία: Το σπαρακτικό μήνυμα του συντρόφου της 34χρονης

Ικαρία: Το σπαρακτικό μήνυμα του συντρόφου της 34χρονης

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού που έχασε τη ζωή της σε απόκρημνη περιοχή της Ικαρίας, όπου έκανε διακοπές με τον σύντροφό της. Μετά από 72 ώρες, έγινε αυτό που όλοι φοβόντουσαν... η Natalie εντοπίστηκε νεκρή.

Σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων, καταπλακωμένη από πέτρες, σε δύσβατη ορεινή περιοχή, ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε με τον σύντροφο της.

Το έμπειρο μάτι ενός εθελοντή πυροσβέστη που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε το πτώμα της άτυχης αστροφυσικού βάζοντας τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισής της.

«Καταπλακώθηκε από βράχο ενώ προσπαθούσε να αναρριχηθεί»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Bαγγέλης Κριαράς, διασώστης ειδικών αποστολών της Ικαρίας, εξήγησε πως βρήκε φρικτό θάνατο η 34χρονη: «Ήταν καταπλακωμένη από την πέτρα που προσπάθησε να αναρριχηθεί. Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο και τα πλευρά».

Αναφερόμενος στα παραπλανητικά στίγματα που λάμβαναν από το κινητό από διαφορετικά σημεία, τόνισε πως «λάβαμε κάποια στίγματα τα οποία τα ερευνήσαμε όλα, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω για ποιο λόγο έστελνε το κινητό παραπλανητικά σήματα».

Μάλιστα κάλεσε όλους όσοι έχουν «έξυπνες» συσκευές, «όταν πηγαίνουν σε ξένα μέρη να έχουν ανοιχτή την τοποθεσία και αν την δίνουν στο ταίρι και στην παρέα τους ώστε να μπορούν να τον βρουν σε μία δύσκολη στιγμή. Αν το είχαμε αυτό από την πρώτη στιγμή ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

Σε ΣΟΚ ο σύντροφος της αστροφυσικού - Το σπαρακτικό του μήνυμα

Όταν εντοπίστηκε η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ, στο σημείο έσπευσαν τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της. Ο σύντροφος της έφτασε στο σημείο και αναγνώρισε την 34χρονη, ενώ πληροφορίες του STAR αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις για δαγκωματιές από ζώα στο σώμα της.

Ο 38χρονος Κυριάκος, ο σύντροφος της Νάταλι, είναι σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανάρτηση διασώστη του Βαγγέλη Κριαρά, ο Κυριάκος, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κριαράς ανάρτησε το μήνυμα που του έστειλε ο Κύπριος σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ.

Δείτε το μήνυμα του Κυριάκου στη gallery:

Υπενθυμίζεται ότι η Νάταλι είχε επικοινωνήσει μαζί του τη Δευτέρα το πρωί όταν πήγε για τρέξιμο, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς και μετά οι κλήσεις ήταν αναπάντητες.

Δείτε φωτογραφίες της άτυχης Natalie:

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Καύσωνας θα «σαρώσει» την Ελλάδα – Αυτές οι περιοχές θα «ψηθούν»