ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά στα σχολεία: Ανήλικος dealer αποκαλύπτει πόσα χρήματα βγάζει σε μια μέρα

Ναρκωτικά στα σχολεία: Ανήλικος dealer αποκαλύπτει πόσα χρήματα βγάζει σε μια μέρα

Η εξομολόγησή του στην κάμερα του Star σοκάρει.

Δεκάδες είναι οι προσαγωγές από την δίωξη ναρκωτικών μετά από επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν έξω από σχολεία. Τα κυκλώματα ναρκωτικών στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν των αρχών, «απλώνουν τα πλοκάμια» τους ακόμα και στις πιο αθώες ψυχές, άτομα υπεράνω υποψίας, ανήλικους μαθητές.

Ανήλικος dealer μιλώντας στην Κατερίνα Ρίτσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star, αποκαλύπτει ότι «από 12 χρόνων κάνω τέτοιες δουλειές. Και δεν είναι ότι δίνουμε μόνο μπάφο. Μπορεί να δώσουμε και κοκαΐνη, xαπάκια, ecstasy , τριπάκια» και σοκάρει.

Η ταυτότητα του 14χρονου διακινητή δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους. Πηγαίνει καθημερινά στο σχολείο, όχι όμως για να παρακολουθήσει το μάθημα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Έρχονται εδώ τα παιδιά βλέπουν ποιοι είμαστε, τους κλείνουμε το μάτι. Μας ζητάνε τάλιρο, που δεν τους δίνουμε και το καλύτερο με τάλιρο κι έχουμε και το 10άρικο που μπορείς να βρεις skunk , μπορείς να βρείς amnesia».

Amnesia: άκρως επικίνδυνο κοκτέιλ ναρκωτικών

Το amnesia αποτελεί ένα εξαιρετικά επικίνδυνο κοκτέιλ ναρκωτικών, από ηρωίνη και κάνναβη που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και παράλυση στα ανήλικα θύματα. Ο 14χρονος dealer δηλώνει πως είναι πρώην χρήστης.

Κοκαΐνη έκανε στα 13 του χρόνια.

«Ένας καλός μήνας στα 10.000-8.000 ευρώ»

Ο τρόπος που τα κυκλώματα προσεγγίζουν τα ανήλικα παιδιά και κατόπιν τα «στρατολογούν» είναι μέσω των χρημάτων.

«Εγώ τα παίρνω από έναν γνωστό μου. Δίνω 800 – 850 ευρώ και παίρνω 1 κιλό. Μια φορά είχα βγάλει τη μέρα 1.000 ευρώ. Ένας καλός μήνας πάει στα 10.000 – 8.000 ευρώ. Τι μένουν σε εσένα και τι παίρνει το κύκλωμα; Σε εμένα περίπου τα μισά» αποκαλύπτει.

Η δίωξη έχει προχωρήσει σε ελέγχους τεσσάρων περιοχών Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελόκηποι, Καισαριανή και Παγκράτι και στην προσαγωγή 29 ατόμων για διακίνηση. Το έργο όμως, των αρχών αποδεικνύεται δύσκολο καθώς όπως αναφέρει και ο ανήλικος διακινητής, τα κυκλώματα έχουν «εκπαιδεύσει» καλά τα ανήλικα βαποράκια.

«Δυο φορές που είμαστε τώρα έχει έρθει(η αστυνομία).Είχα κάτι πάνω μου το έκρυψα γρήγορα και δε με έχουν πιάσει» περιγράφει.

Δείτε το video:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαδάκης: Κάρε - καρέ η πτώση του - Χαμός στον «αέρα» της εκπομπής

«Βόμβα»: Ξανά στην Eurovision η Ελένη Φουρέιρα - Δεν θα πιστεύετε με ποια χώρα

Σχετικές ειδήσεις