ΕΛΛΑΔΑ

Πόρτο Ράφτη: «Ξήλωσαν» ΑΤΜ και το πήραν μαζί τους

Πόρτο Ράφτη: «Ξήλωσαν» ΑΤΜ και το πήραν μαζί τους
Oι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό τους.
ΙΝ ΤΙΜΕ

Μία ακόμη επίθεση σε ΑΤΜ καταγράφηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (20/10), στο Πόρτο Ράφτη.

Οι δράστες, όπως μετέδωσε ο Ant1, πήραν το εσωτερικό του ATM και άφησαν το κουβούκλιο. Οι δράστες διέφυγαν και οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Άγνωστοι έβαλαν στόχο και τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/10), μηχάνημα ΑΤΜ σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να γεμίσει ο δρόμος με χαρτονομίσματα, καθώς οι δράστες πήραν απλά τις κασετίνες με τα χαρτονομίσματα που διασώθηκαν από την έκρηξη και τη φωτιά και άφησαν τα υπόλοιπα χαρτονομίσματα να πετούν κυριολεκτικά στον αέρα!

Από την ισχυρή έκρηξη, το κιόσκι στο οποίο ήταν τοποθετημένο το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ένας υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τα θραύσματα.

Οι δράστες που τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό ήταν τρείς και έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτες.

Οι άγνωστοι έφτασαν στο σημείο στις 04:00 τα ξημερώματα και τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης με αποτέλεσμα να σημειωθεί η ισχυρή έκρηξη.

Οι αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα, είδαν τους ληστές να ανατινάζουν το ΑΤΜ, να παίρνουν τα χρήματα και να τρέπονται σε φυγή, την ώρα που παντού «πετούσαν» χαρτονομίσματα.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Αυξήσεις έως και 120 ευρώ με αναδρομικά 3 μηνών – Ποιοι και πότε θα τα πάρουν

Σχετικές ειδήσεις