ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο τραγωδία στο Ηράκλειο: Οδηγός ήθελε να περάσει από την κλειστή γέφυρα του Γεροποτάμου

Παραλίγο τραγωδία στο Ηράκλειο: Οδηγός ήθελε να περάσει από την κλειστή γέφυρα του Γεροποτάμου
Η επιμονή οδηγού οχήματος να περάσει από την Ιρλανδική Διάβαση, παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή
neakriti.gr

Παραλίγο και δεύτερη τραγωδία κοντά στα χωριά Πλώρα και Πλάτανο του Δήμου Γόρτυνας, και μάλιστα εκατό μέτρα παρακάτω από το σημείο που πέθαναν τέσσερις ανθρώπους τον περασμένο Φεβρουάριο, τους οποίους παρέσυραν τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου.

Η επιμονή οδηγού οχήματος, σήμερα να περάσει από την Ιρλανδική Διάβαση, παραλίγο να στοιχίσει και εκείνου τη ζωή και αυτό λίγα μέτρα απόσταση από το σημείο της τραγωδίας.

Ωστόσο σωτήρια τελικά αποδείχτηκαν τα μπάζα, τα οποία είχε τοποθετήσει ο Δήμος, για να προστατέψει τους οδηγούς, οι οποίοι ενδεχομένως θα επιχειρούσαν να περάσουν την Ιρλανδική Διάβαση, στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο οδηγός, βέβαια, παρόλο που βρήκε μπροστά του το εμπόδιο, δεν πτοήθηκε και επέμενε μάλιστα να περάσει το ποτάμι, με αποτέλεσμα να καρφώσει το όχημά του πάνω στο σωρό από τα μπάζα και να χρειαστεί την βοήθεια της Πυροσβεστικής για να καταφέρει να το τραβήξει από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και τρία περιπολικά, όπου επιχείρησαν να τραβήξουν το όχημα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε μόνος του ο οδηγός να μετακινήσει το όχημά του και να το «ξεκαρφώσει» από το σωρό.

Οι πυροσβέστες που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του οχήματος, μάλιστα εκτιμούν ότι αν περνούσε από το σημείο σίγουρα θα τον παρέσερναν τα ορμητικά νερά. Οι ίδιοι μάλιστα, εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές να μην βάζουν την ζωή τους σε κίνδυνο.

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Σoβαρά προβλήματα στην Κεφαλονιά - Σπίτια καταπλακώθηκαν από τις λάσπες (pics)

Μίκαελ Σουμάχερ: Οι αποκαλύψεις που «καίνε» τη σύζυγό του – «Θρίλερ» με την κατάσταση της υγείας του

Σχετικές ειδήσεις