ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Ξεσπά ο άνδρας που έχασε σύζυγο και κόρη στη χαράδρα

Κατερίνη: Ξεσπά ο άνδρας που έχασε σύζυγο και κόρη στη χαράδρα
Οι αδικοχαμένες μητέρα και κόρη.

Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του ο άνδρας που έχασε την κόρη και τη σύζυγό του μετά από την πτώση του αυτοκινήτου σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων στην Κατερίνη.

Ο πατέρας μιλάει στον ΑΝΤ1 για ατύχημα και κατακρίνει όσους έκαναν λόγο για αυτοκτονία! «Διότι αυτά τα χαζά και αυτά τα κόψε ράψε που έκαναν με τη μητέρα μου, περί αυτοκτονίας κτλ είναι γελοία πράγματα. Όπως είναι γελοία και τα υπόλοιπα για διαβατήρια, φωτογραφίες διαβατηρίων, για ρώσικες μαφίες και ιστορίες».

Για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την άποψή του για το ότι η τραγωδία στην Κατερίνη πρόκειται για ατύχημα, μίλησε για τα σχέδια που έκανε η οικογένεια του για το επόμενο διάστημα. Και που δεν έδειχναν κάτι το ανησυχαστικό.

«Μαζεύουμε τα κομμάτια μας»

Τι δηλώνει ο σύζυγος της 45χρονης Σβέτας και πατέρας της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας που βρήκαν τραγικό θάνατο σε χαράδρα 120 μέτρων, εννέα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους από την Κατερίνη.

«Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας». Έτσι περιγράφει ο τραγικός πατέρας και σύζυγος τα εικοσιτετράωρα που ακολουθούν τον χαμό των αγαπημένων του.

«Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν και εγώ και η αστυνομία ήμασταν σίγουροι για το αναπόφευκτο. Ψάχναμε μέρα νύχτα για ένα στοιχείο που θα μας οδηγούσε να τις βρούμε. Δώσαμε τα στοιχεία στο Χαμόγελο του Παιδιού, μήπως κάποιος μπορούσε να μας δώσει κάποια πληροφορία, γιατί η αναζήτησή τους θα μας έπαιρνε πολλές μέρες», είπε μιλώντας στο Star.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο ίδιος δήλωσε πεπεισμένος ότι ο θάνατος της συζύγου και της κόρης του οφείλονται σε ένα τραγικό δυστύχημα και ξεκαθάρισε ότι η γυναίκα του δε θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη τους.

«Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η γυναίκα μου υπεραγαπούσε την κόρη μας και δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο να της έκανε κακό. Τις ήθελε ο καλούς Θεούλης μαζί του και μου τις πήρε», συνέχισε ο πατέρας την 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας.

Όπως είπε η περιοχή, όπου έγινε το μοιραίο είναι αρκετά επικίνδυνη και δύσβατη. Στο ίδιο σημείο μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε πέσει με το αυτοκίνητό του κι ένα ζευγάρι, όμως ακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο που είδε το δυστύχημα και ειδοποίησε αμέσως τις Aρχές.

Επανέλαβε ότι τη μοιραία μέρα, η σύζυγός του έφυγε αρκετά ταραγμένη μετά τον καβγά που είχε με τον γείτονά της και δεν πρόσεξε στο δρόμο.

«Τελευταία φορά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το αυτοκίνητο έκανε έναν περίεργο θόρυβο. Μου είπε πως θα πήγαινε στη μητέρα μου στο χωριό, γιατί η μικρή δεν είχε σχολείο. Έφυγε φουρτουνιασμένη και δεν πρόλαβε να φτάσει», είπε.

Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στη gallery που ακολουθεί:

Πλέον όλη του η προσοχή έχει πέσει στις άλλες δύο κόρες του και ειδικά στη μικρότερη, που είναι μόλις εννέα ετών.

«Προσπαθώ να μαζέψω την οικογένειά μου, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να στηρίξω το μικρότερο παιδί μου, το οποίο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο», είπε.

Εξέφρασε τέλος τις ευχαριστίες του στην αστυνομία της Κατερίνης, που έκανε τα πάντα για να βρεθούν η σύζυγος και η κόρη του.

Υπενθυμίζεται πως η 45χρονη γυναίκα και η κόρη της είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου από το σπίτι τους. Μετά από αρκετές μέρες αναζητήσεων, βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, όπου είχαν πέσει με το αυτοκίνητό τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «σάρωσε» Θάσο - Χαλκιδική: Κινδύνευσαν ζωές, χείμαρροι παρέσυραν ΙΧ, εκκενώθηκαν σπίτια

Σχετικές ειδήσεις