ΕΛΛΑΔΑ

Γρεβενά: Ο 45χρονος αποπλάνησε την 12χρονη εν γνώσει της μητέρας της και τώρα ζητά…να την παντρευτεί

Γρεβενά: Ο 45χρονος αποπλάνησε την 12χρονη εν γνώσει της μητέρας της και τώρα ζητά…να την παντρευτεί

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία των Γρεβενών την υπόθεση που έγινε γνωστή χθες, Δευτέρα (02/12), και αφορά στην κατ' εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης από έναν 45χρονο πατέρα δύο παιδιών με την συναίνεση της μητέρας της μικρής κοπέλας.

Το πρωί της Τρίτης (03/12) ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον Ανακριτή και, όπως μεταδίδει το grevenamedia, πρότεινε να παντρευτεί το κορίτσι, για να αποφύγει την ποινή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του κακοποιημένου κοριτσιού, φέρεται να συμφωνεί με ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι δικηγόροι της μητέρας δήλωσαν στο grevenamedia ότι «η ανάκριση είναι μυστική και ότι τέτοια πρόταση δεν κατέθεσαν οι ίδιοι», ωστόσο, όταν φτάσει το θέμα στις δικαστικές αίθουσες θα αποκαλυφθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Σημειώνεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από μακρά έρευνα της Ασφάλειας Γρεβενών που διενεργούνταν από τον περασμένο Μάρτιο, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων για τις περίεργες συναντήσεις της ανήλικης με τον 45χρονο στο σπίτι του.

Ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (28/11), μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι του, σε οικισμό στα περίχωρα της πόλης των Γρεβενών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ώρα της σύλληψης του 45χρονου στο σπίτι βρισκόταν και η 12χρονη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Δες ΕΔΩ αν θα πάρεις έως και 1000 ευρώ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν με «ανοιχτά» χαρτιά: «Συμφέρον της Τουρκίας να αναδιπλωθεί»

Σχετικές ειδήσεις