ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν: Στον Εισαγγελέα ο πατέρας

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν: Στον Εισαγγελέα ο πατέρας

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 23 Δεκεμβρίου 2019.

Σημειώνεται ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση το τελευταίο 24ωρο είναι ραγδαίες, καθώς ο πατέρας της 7χρονης κλήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές να καταθέσει εκ νέου προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, οι Αρχές θα οδηγήσουν σήμερα στον Εισαγγελέα τον πατέρα της 7χρονης καθώς και έξι ακόμα φίλους του, καθώς διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Επίσης εντόπισαν και στο χώρο που διαμένουν ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Μέχρι τότε για τα συγκεκριμένα αδικήματα και ο πατέρας και οι φίλοι του θα κρατηθούν, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή των γαλλικών Αρχών για να ερευνήσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βρίσκεται στη Γαλλία.

Επί ώρες κατέθετε ο πατέρας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να «σπάσουν» τη σιωπή του Αμπελκά καθώς θεωρούν ότι υπάρχουν κενά στα όσα έχει καταθέσει και δεν τους έχει πει όλη την αλήθεια.

Ο Αμπελκά κλήθηκε να δώσεις εξηγήσεις για τις δύο φορές που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και για το ταξίδι που έκανε στη Γαλλία λίγους μήνες πριν την εξαφάνιση της Βαλεντίν. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνούσε τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στην περιοχή της Αθήνας όπου διαμένει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην σύντροφος του Αμπελκά βρίσκεται στη Γαλλία με τις αρχές να εξετάζουν και το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε την 7χρονη με σκοπό να την δώσεις για υιοθεσία έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν ξεκινήσει διαδικασία προκειμένου οι γαλλικές Αρχές να βοηθήσουν στην έρευνα εντοπισμού της 7χρονης, ζητώντας στους γαλλικούς αριθμούς με τους οποίους επικοινώνησε ο Αμπελκά, ώστε να βρεθούν τα άτομα αυτά και να εξεταστούν.

Αποκάλυψη - «βόμβα»: «Μου πρότειναν ΜΚΟ να την υιοθετήσουν»

Ισχυρίστηκε πως τον πλησίασαν δυο φορές από Μ.Κ.Ο. και του ζήτησαν να δώσει το παιδί του για υιοθεσία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αυτό συνέβη με το που πάτησαν το πόδι τους στη Μυτιλήνη μετά τη φυγή τους από το Κονγκό.

«Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν», είπε. «Στη Μυτιλήνη δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από Μ.Κ.Ο., αλλά δεν δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν».

Ο ίδιος πιστεύει ότι η Βαλεντίν ζει και θα βρεθεί, ενώ επιμένει στην αρχική του καταγγελία, ότι η κόρη του χάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου στο δρόμο για το σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Αγωνία για τον 33χρονο στο «Αττικόν» - Σήμερα τα αποτελέσματα