ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έπεσε στο γκρεμό με το αυτοκίνητό του, αλλά δεν επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Θεσσαλονίκη: Έπεσε στο γκρεμό με το αυτοκίνητό του, αλλά δεν επιχείρησε να αυτοκτονήσει
grtimes

Η είδηση προβλήθηκε και στην τηλεόραση στις 12/5/2020 και έκανε λόγο για ένα οικογενειακό δράμα που κρύβεται πίσω από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα (11/05), στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης. - Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια το περιστατικό δεν εξελίχθηκε όπως αρχικά μεταδόθηκε - Ο άνδρας που έπεσε δεν ήταν πατέρας μοντέλου, ούτε επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Συγκεκριμένα ο ισχυρισμός της είδησης ήταν ο ακόλουθος: «Πατέρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας με το Ι.Χ του στο σημείο που έχασε τη ζωή της η 20χρονη κόρη του, Τζίνας Βογιατζή».

Ένας πατέρας, μέσα στη θλίψη του για τον τραγικό χαμό της κόρης του, έκανε «βουτιά» με το αυτοκίνητό του στο ίδιο σημείο, όπου χάθηκε κι εκείνη στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

«Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για τον πατέρα της 20χρονης, Τζίνας Βογιατζή, η οποία είχε εντοπιστεί νεκρή στο νταμάρι του Παλαιοκάστρου, όπου είχε πέσει από μεγάλο ύψος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της». Η είδηση αμέσως έκανε το γύρο του ίντερνετ, αλλά και της τηλεόρασης.

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ.

Τα τοπικά σάιτ δημοσίευσαν και εικόνες από το σημείο του ατυχήματος:

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο βοήθησε στον απεγκλωβισμό του άνδρα.

Δείτε στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 τι υποστήριξε ο οδηγός του οχήματος:

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Ο ίδιος ο πατέρας της 20χρονης διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο σημείο που η 20χρονη κόρη του έχασε τη ζωή της. Είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει ουδεμία σχέση με το συμβάν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ενημερωτικής ιστοσελίδας oraiokastro24.gr ο πατέρας της 20χρονης Τζίνας Βογιατζή διευκρίνισε πως ουδεμία σχέση έχει με το συγκεκριμένο συμβάν και πως είναι καλά στην υγεία του.

«ΟXI δεν πήγα να αυτοκτονήσω εγώ εχθές εκεί που σκοτώθηκε η κόρη μου.
Κάποιοι οι οποίοι θέλουν να χαρακτηρίζονται ρεπόρτερ χωρίς να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν τα στοιχεία, πέφτοντας στην παγίδα της πρωτιάς του άμεσου ρεπορτάζ έκαναν ένα ολέθριο λάθος,χωρίς να αντισταθμίσουν τις τραγικές συνέπειες αυτής τους της πράξης . Διέρρευσαν λανθασμένα στον τύπο, χωρίς να τους δοθεί η σχετική άδεια, ότι ο προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου στο σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα της κόρης μου. Παρακαλώ πολύ να αποκατασταθεί η αλήθεια άμεσα αλλιώς θα κινηθώ νομικά. Παρακαλώ να αφήσουν ήσυχη την οικογένεια μου», αναφέρει ο πατέρας του μοντέλου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας που ενεπλάκη στο ατύχημα στις 11 Μαΐου του 2020 δεν είναι ο πατέρας της 20χρονης, αλλά κάποιος άλλος με το ίδιο επώνυμο. Επιπλέον, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είναι 67 ετών, ενώ ο άνδρας που ενεπλάκη στο ατύχημα είναι γεννηθείς το 1943, και ως εκ τούτου είναι 77 ετών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αισιοδοξία πλέον στην χώρα από τα στατιστικά την πρώτη εβδομάδα της άρσης των μέτρων

Σχετικές ειδήσεις