ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Τοπαλούδη: Το μήνυμά του πατέρα της

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Τοπαλούδη: Το μήνυμά του πατέρα της
Intime News

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Τοπαλούδη, μετά τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης με πρωτοφανή αγριότητα τον Νοέμβριο του 2018.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας θρηνεί την απώλεια ενός ακόμη αγαπημένου προσώπου. Ο λόγος για τον παππού της Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε μέσω Facebook ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, που τον αποχαιρέτησε γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου πατέρα. Καλή συνάντηση με την εγγονή σου την Ελένη».

Η συγκινητική επιστολή και το «ευχαριστώ» της οικογένειας

Με μία συγκινητική επιστολή η οικογένεια της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη ευχαρίστησαν πριν μερικές ημέρες όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια να αποδοθεί δικαιοσύνη στο έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και στέρησε τη ζωή από ένα νεαρό κορίτσι.

«Το ευχαριστώ (όπως και το συγγνώμη) είναι ίσως μια απλή λέξη, όταν όμως βγαίνει μέσα από την καρδιά μας αποκτά τεράστια σημασία για κάθε άνθρωπο που ευγνωμονεί ειλικρινά. Παρακαλούμε να δεχθείτε όλοι το απλό, ειλικρινές και εγκάρδιο ευχαριστώ μας!», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι γονείς και ο αδερφός της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι γονείς και ο αδερφός της Ελένης Τοπαλούδη ευχαρίστησαν τους λιμενικούς της Ρόδου και όσους συνέβαλαν στην άμεση σύλληψη των δραστών, τον ιατροδικαστή Ρόδου και την υπεύθυνη του γραφείου DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ανακρίτρια, τους δικαστές και τους εισαγγελείς που χειρίστηκαν αρχικά την υπόθεση, την πρόεδρο του δικαστηρίου, την εισαγγελέα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Θρίλερ» με γνωστή γυμνάστρια: Βρέθηκε νεκρή - Συνελήφθη 45χρονος (pics)