ΕΛΛΑΔΑ

Λυκαβηττός: Γεμάτο το drive in σε μια πανέμορφη καλοκαιρινή βραδιά

Λυκαβηττός: Γεμάτο το drive in σε μια πανέμορφη καλοκαιρινή βραδιά
Φωτογραφία: Λευτέρης Παρτσάλης

Η Αθήνα στα χρόνια του κορονοϊού αποκτά και πάλι τον ρομαντισμό της.

Ένα ακόμη Drive-In σινεμά έκανε την εμφάνισή του στην Αθήνα! Μάλιστα, το νέο αυτό Drive-In βρίσκεται στο πιο ρομαντικό σημείο της πόλης, στον Λυκαβηττό.

Το Cinema Alive παρουσιάζει το “City Drive-in” και από τις 4 Ιουνίου και για ολόκληρο το μήνα ο λόφος του Λυκαβηττού μετατρέπεται στο ομορφότερο drive-in της Αθήνας, ένα σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες.

Στο μεταξύ κάτω από τον έναστρο ουρανό, με άρωμα γιασεμιού, ίσως κοντά στη θάλασσα αλλά σίγουρα, με παρέα τους μεγάλους αστέρες της 7ης Τέχνης, οι θερινοί κινηματογράφοι περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και παρά τον κορονοϊό, να μας ταξιδέψουν μέσα από το λευκό πανί της μεγάλης οθόνης.

Σε παλαιότερες εποχές ήταν μια από τις αγαπημένες εξόδους του καλοκαιριού και ίσως μοναδική διέξοδος για να ικανοποιηθεί η λαχτάρα των σινεφίλ.

Πολλοί λιγότεροι πλέον σε λειτουργία, αποτελούν πάντα μια αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια που συνδυάζει την απόλαυση που προσφέρει ο κινηματογράφος, το μαγικό περιβάλλον αλλά και το social distancing που επιβάλλουν λόγω κορονοϊού οι μέρες…

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμα:

ΑΟΖ: Τα μυστικά της συμφωνίας με την Ιταλία - Δένδιας: Μεγαλώσαμε τα σύνορα

Σχετικές ειδήσεις