ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι: Τρομοκρατημένη φίλη της 35χρονης - Θεωρεί ότι είχε μπει στο στόχαστρο

Βιτριόλι: Τρομοκρατημένη φίλη της 35χρονης - Θεωρεί ότι είχε μπει στο στόχαστρο

Τρομοκρατημένη για την πιθανότητα να γλίτωσε μια επίθεση με βιτριόλι μόνο από συμπτώσεις, όπως αποκαλύπτει το Mega, είναι μια νεαρή από το επαγγελματικό περιβάλλον της 35χρονης.

Μετά την αποκάλυψη των ανατριχιαστικών σημειώσεων της κατηγορούμενης ότι πρέπει να προσέχει για μελαχρινή από τη δουλειά, η γυναίκα θεωρεί ότι είχε μπει και εκείνη στο στόχαστρό της αλλά για άγνωστους λόγους δεν βρέθηκε στη θέση της Ιωάννας.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει έμεινε έκπληκτη όταν πριν από έναν μήνα και αφού πλέον δεν είχαν στενές επαφές με την 35χρονη, έλαβε από εκείνη ένα μήνυμα με το οποίο της ζητούσε έναν γιατρό για να της γράψει ότι δήθεν χρειάζεται αναρρωτική.

Την ίδια ώρα, όσο το «κουβάρι» της υπόθεσης ξεδιπλώνεται, τα στοιχεία συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η 35χρονη είχε γίνει η σκιά της Ιωάννας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 35χρονη φαίνεται να παρακολουθεί με επιμονή την Ιωάννα στα social media και μάλιστα σχεδόν κάτω από κάθε φωτογραφία της η κατηγορούμενη εμφανίζεται να κάνει like.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας

Από τον περασμένο Ιούνιο φαίνεται πως η 35χρονη έστηνε συχνά καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας, όπως προκύπτει από την έρευνα στο κινητό της.

Επιπλέον ένα GPS παρακολουθούσε όλες τις διαδρομές της άτυχης 34χρονης και κάθε μετακίνησή της με το αυτοκίνητο.

Η 35χρονη φαίνεται να ήξερε με ακρίβεια δευτερολέπτου τις κινήσεις της Ιωάννας.

Με πληροφορίες από Mega

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε αυτές τις περιοχές εντοπίστηκαν τα περισσότερα νέα κρούσματα