ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός- Καβάλα: Ζεϊμπέκικο μέσα στη θάλασσα λόγω μέτρων (vid)

Κορονοϊός- Καβάλα: Ζεϊμπέκικο μέσα στη θάλασσα λόγω μέτρων (vid)

Κορονοϊός: Οι Καβαλιώτες βρήκαν τρόπο να απολαύσουν με έναν ασυνήθιστο τρόπο τη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα, σε παραλιακό μαγαζί της Καβάλας, «παρακάμπτοντας» τα μέτρα αποφυγής του κορονοϊού.

Δεν το έβαλαν κάτω οι καβαλιώτες και αποφάσισαν να ρίξουν τις ζεϊμπεκιές τους μέσα στη θάλασσα της Ραψάνης λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Το βράδυ του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2020 ο Κώστας Μακεδόνας εμφανίστηκε σε παραλιακό μαγαζί στην Καβάλα σε μια… διαφορετική συναυλία υπό τη «σκιά» των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού που βρίσκονται σε ισχύ και επηρεάζουν τη λειτουργία της εστίασης στην περιοχή.

Η δημοφιλία του λαϊκού τραγουδιστή «γέμισε» το μαγαζί που βρίσκεται στην παραλία της Ραψάνης με το προσωπικό να είναι ιδιαίτερα σχολαστικό στην τήρηση των μέτρων που επιτρέπουν μόνον καθήμενους αλλά και τις απαραίτητες αποστάσεις.

Οι περιορισμοί του κορονοϊού σήμαιναν ότι οι πελάτες του μαγαζιού δεν είχαν τη δυνατότητα να το διασκεδάσουν όπως θα ήθελαν και όποτε κάποιος επιχειρούσε να… σηκωθεί για να χορέψει, οι σερβιτόροι φρόντιζαν να τον επαναφέρουν στην τάξη!

Ωστόσο κάποιοι λυόμενοι όπως θα δείτε και στο βίντεο φαίνονται να απολαμβάνουν τη συναυλία εξίσου -ίσως και… περισσότερο- από τους πελάτες του καταστήματος που τραγουδούσε ο γνωστός καλλιτέχνης , αφού έχουν τη δυνατότητα να χορεύουν ζεϊμπέκικο, ακόμα και μέσα στη… θάλασσα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: kavalapost.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Μολυσμένη» πόλη η Αθήνα - Τα 141 από τα 284 κρούσματα είναι στην πρωτεύουσα