ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος - Νέα επίθεση με βενζίνη του «Κάμελ»: Έβαλε στο μάτι οικογένεια με παιδάκι 2 ετών

Βόλος - Νέα επίθεση με βενζίνη του «Κάμελ»: Έβαλε στο μάτι οικογένεια με παιδάκι 2 ετών

Μία ακόμα σοκαριστική επίθεση του 37χρονου άνδρα στον Βόλο που πετά στα θύματά του βενζίνη στο πρόσωπο αποκάλυψε το MEGA.

Η περιγραφή αυτού του άνδρα, σοκάρει. Έκανε αμέριμνος βόλτα στην παραλία του Βόλου με την σύζυγο και την μόλις δύο ετών κόρη τους. Ο λεγόμενος «Κάμελ» πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους από ένα μαγαζί και τους αιφνιδίασε.

«Ήταν το σοκ μεγάλο εκείνη την ημέρα, κυκλοφορείς με την οικογένειά σου ένα απόγευμα και συμβαίνει αυτό. Γύρω στις 20:00 το απόγευμα, Δεκαπενταύγουστος.

Περπατούσαμε στην παραλία, κοντοστάθηκε η μικρή να κοιτάξει κάτι λουλούδια και ξαφνικά ακούω τις φωνές του τύπου αυτού, γύρισα πίσω, κι εκείνη την ώρα πετάχτηκε από το μαγαζί, χτύπησε τη γυναίκα μου, ευτυχώς δεν χτύπησε το παιδί μου.

«Είχα αντιληφθεί ότι κάτι κρατάει στο χέρι του, δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου ότι είναι βενζίνη. Του είπα να απομακρυνθεί, έβαλα πίσω την οικογένειά μου και μας έριξε την βενζίνη».

Η βενζίνη μπήκε στα μάτια του 40χρονου πατέρα και εκείνος, δίχως να βλέπει, αρχίζει να φωνάζει γεμάτος αγωνία και να προσπαθεί στα τυφλά, να σώσει το παιδί του.

«Μου είχε μπει στα μάτια η βενζίνη, προσπαθούσα να ανοίξω τα μάτια του, να δω πού είναι το παιδί μου, τι κάνει η γυναίκα μου, αν αυτός έφυγε ή συνεχίζει να μας επιτίθεται».

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Ο 37χρονος, μόλις έριξε τη βενζίνη στην οικογένεια, το έβαλε στα πόδια. Με τη βοήθεια περαστικών, ο 40χρονος πατέρας, μπήκε μέσα σ’ ένα μαγαζί, προκειμένου να ρίξει νερό στα μάτια του και να συνέλθει. Το σοκ όμως, ήταν μεγάλο.

«Το τρομακτικό είναι ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είχε κανέναν ενδοιασμό, δεν σταμάτησε ούτε όταν είδε ότι υπάρχει κι ένα παιδάκι μπροστά».

Το περιστατικό αυτό έγινε τον 15Αύγουστο του 2018. Ακολούθησαν κι άλλες επιθέσεις, καταγγελίες, η σύλληψη, η φυλάκιση και εντέλει η αποφυλάκισή του. Μέχρι τον περασμένο μήνα, που οι επικίνδυνες ρίψεις βενζίνης άρχισαν ξανά.

Ο 37χρονος, μετά την εξέτασή του από ψυχιάτρους, θεωρήθηκε σώφρων και συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το ΝΑΤΟ προ των ευθυνών του: Η Ελλάδα ζητά την καταδίκη της Τουρκίας - «Να φύγει τωρα το Oruc Reis»