ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Συναγερμός στις Αρχές από ασυμπτωματικό ασθενή - Ταξίδεψε σε Κρήτη και Αίγινα

Κορονοϊός:  Συναγερμός στις Αρχές από ασυμπτωματικό ασθενή - Ταξίδεψε σε Κρήτη και Αίγινα

Ο 32χρονος άντρας επιβιβάστηκε σε τρία πλοία

Συναγερμός στις Αρχές σήμανε το βράδυ της Πέμπτης (1/10), λόγω ενός νεαρού άντρα με κορονοϊό ο οποίος επιβιβάστηκε σε τρία καράβια με προορισμό στην Αίγινα και την Κρήτη.

Σύμφωνα με το STAR, ο ασυμπτωματικός ασθενής ταξίδεψε στην Κρήτη αλλά και στην Αίγινα και ήρθε σε επαφή με δεκάδες άτομα

Ο 32χρονος ο οποίος είναι υπάλληλος μεταφορικής ταξίδεψε την Πέμπτη το βράδυ για Κρήτη και κοιμήθηκε σε καμπίνα. Όταν όμως έφτασε στο νησί άρχισε να έχει δέκατα.

Την επόμενη ημέρα μπήκε ξανά στο πλοίο και επέστρεψε στην Αθήνα. Όταν έφτασε στον Πειραιά τον θερμομέτρησαν πάλι και διαπίστωσαν πως έχει δέκατα. Ο 32χρονος άνδρας τότε φαίνεται να θορυβήθηκε και πήγε να κάνει test για κορονοϊό. Την επόμενη όμως μέρα μπήκε σε τρίτο πλοίο, αυτή τη φορά για να πάει στην Αίγινα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο άνδρας έμαθε πως είναι θετικός στον covid 19 και τότε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, ο πατέρας του ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

Ο 32χρονος μπήκε σε καραντίνα όπως και η οικογένειά του. Η πολιτική προστασία έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτιση των στενών επαφών του όμως είναι δύσκολο να εξακριβωθούν όλες καθώς ο 32χρονος άλλαξε 3 πλοία και 2 νησιά και ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο.