ΕΛΛΑΔΑ

Από βαριά πνευμονία «έσβησε» η 14χρονη Όλγα

Από βαριά πνευμονία «έσβησε» η 14χρονη Όλγα

Θρήνο και άσβεστο πόνο προκαλεί ο θάνατος της 14χρονης μαθήτριας Όλγας Τσούπρου από τα Καμίνια Κρήτης, η οποία «έσβησε» στην εντατική του Παίδων.


Το άτυχο κορίτσι είχε μεταφερθεί με C-130 από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με πυρετό και δύσπνοια, στην Αθήνα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Βάσει του πορίσματος της νεκροψίας-νεκροτομής, η 14χρονη έχασε τη μάχη με τη ζωή χτυπημένη από βαριάς μορφής πνευμονία. Όπως προκύπτει, η οικογένεια διόρισε ιατροδικαστή πραγματογνώμονα προκειμένου να παρίσταται στην διαδικασία.

«Όταν το μεταφέραμε στην Αθήνα μας είπαν ότι ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρό», υποστηρίζουν οι συντετριμμένοι γονείς οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κινήσουν «γη και ουρανό» προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ισχυρίζονται επίσης ότι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Όλγα πριν από 20 ημέρες στην Αθήνα ήταν επιτυχής με αποτέλεσμα η 14χρονη να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε την Παρασκευή οπότε και διακομίστηκε στο Βενιζέλειο.

Σήμερα το τελευταίο αντίο…
Το τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι, θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Καμίνιων.

Πηγή: cretalive.gr