ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Αγρίνιο: Συναγερμός στο νοσοκομείο - 11 νέα κρούσματα στην παθολογική κλινική

Κορονοϊός - Αγρίνιο: Συναγερμός στο νοσοκομείο - 11 νέα κρούσματα στην παθολογική κλινική

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Δύσκολη η διαχείριση της κατάστασης καθώς 11 ασθενείς που εισήχθησαν στην παθολογική με διάφορα προβλήματα υγείας κόλλησαν κορωνοϊό. Γεμάτες όλες οι κλίνες covid του Νοσοκομείου. Σπεύδει στο Αγρίνιο ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ. Στην καρδιολογική άφησε την τελευταία του πνοή άνδρας που υπήρξε θετικός στον κορονοϊό.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 20 κρούσματα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ανέφερε πως Πιερία, Φθιώτιδα και Αιτωλοακαρνανία είναι περιοχές όπου “δεν είδαμε σαφή μείωση των κρουσμάτων”. Διατύπωσε αυτό που λένε και οι αριθμοί δηλαδή…

Η πλέον ανησυχητική ωστόσο είδηση έρχεται από το Νοσοκομείο Αγρινίου όπου σήμανε συναγερμός καθώς έγινε γνωστό πως βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό 11 άτομα που νοσηλεύονταν στην παθολογική κλινική όπου εισήχθησαν βεβαίως με διάφορα προβλήματα υγείας. Ότι νοσούν από κορονοϊό βεβαιώθηκε σε rapid τεστ, όπως αναφέρει το agrinionews.gr.

Οι ασθενείς αυτοί βρισκόταν σε τρεις διαφορετικούς θαλάμους και είναι πλέον σοβαρά τα ερωτηματικά για το πως έγινε η διασπορά της νόσου εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσαβούσογλου - Ψεύτης και επικίνδυνος: «Η Ελλάδα παραβίασε την τουρκική υφαλοκρηπίδα»