ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Συναγερμός για εξαφάνιση από τα μεγάφωνα εκκλησίας - Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Μεσσηνία: Συναγερμός για εξαφάνιση από τα μεγάφωνα εκκλησίας - Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας
INTIME NEWS

Η εξαφάνιση του Χρήστου Σούμα από το Βασιλίτσι Μεσσηνίας έγινε γνωστή στους κατοίκους από τον ιερέα του χωριού.

Ο πατήρ Φώτιος Μουτζούρης σήμανε το συναγερμό από τα μεγάφωνα της εκκλησίας και τους ξεσήκωσε για να βγουν στα χωράφια να τον αναζητήσουν.

Τα ίχνη του συνταξιούχου αγρότη, χάθηκαν το πρωί της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, γύρω στις 8:30, όταν έφυγε από το σπίτι για να πάει στα χωράφια του. Είπε στη σύζυγό του ότι θα ήταν πίσω σε δύο ώρες, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Το παράξενο είναι ότι μάρτυρες τον είδαν να περπατά στον επαρχιακό δρόμο Κορώνης – Μεθώνης στο ύψος του χωριού του και από εκεί εξαφανίστηκε. Ο δρόμος αυτός έχει μεγάλη κίνηση και ο φόβος της οικογένειας είναι μήπως κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον παράτησε κάπου.

Τι έδειξαν οι κάμερες

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν δύο άγνωστα αυτοκίνητα στην περιοχή την ώρα της εξαφάνισης, τα οποία δεν εντοπίστηκαν.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του με την οποία ήταν παντρεμένος κοντά εξήντα χρόνια. Ο πόνος, η αγωνία και η έκκλησή της στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», συγκινούν.

Ένας φίλος του αγνοούμενου μιλώντας στην εκπομπή, περιέγραψε τι συνέβη, από τον τόπο που θεάθηκε για τελευταία φορά.

«Έφυγε από το σπίτι εκείνο το πρωί για να πάει στο κτήμα του, όπως συνήθιζε. Πέρασε μπροστά από το σπίτι μου και καλημεριστήκαμε. Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός του ότι δεν έφτασε στον προορισμό του και βγήκα να τον ψάξω», ανέφερε.

Ο ανιψιός του είπε στο «Τούνελ»: «Ελέγξαμε τις κάμερες γιατί θέλαμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πέρασε πεζός από αυτό το σημείο κατευθυνόμενος προς τη θάλασσα. Ελέγξαμε ακόμα και τα αυτοκίνητα της περιοχής που πέρασαν εκείνο το πρωινό, εκτός από δύο, που είναι ξένα. Ίσως να μπήκε σε κάποιο από αυτά».

«Ήταν μία συνηθισμένη ημέρα. Έφυγε και θα επέστρεφε στις 10, αλλά δεν ξαναγύρισε. Τον πήραν και τον κρύβουν, τι να πω;», αναρωτήθηκε συγκινημένη η σύζυγος του αγνοούμενου.

Η γειτόνισσα του Χρήστου Σούμα, ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε εκείνο το πρωί, λίγο πριν τα ίχνη του χαθούν. «Γύρω στις 08:30 τον συνάντησα στο δρόμο. Πηγαίναμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις γι’ αυτό και δεν τον πήρα με το αμάξι. Δε μου φάνηκε κάτι παράξενο στη συμπεριφορά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ψάξαμε παντού, άφαντος…»

«Στον περιφερειακό δρόμο υπάρχουν τελευταίου τύπου κάμερες, οι οποίες ελέγχθηκαν και δεν τον κατέγραψαν να περνάει. Έγιναν έρευνες και στη θάλασσα από το Λιμεναρχείο. Βοήθησαν αστυνομία και Πυροσβεστική. Όλες οι υπηρεσίες έκαναν σωστά τη δουλειά τους, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Είναι σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε. Είναι κρίμα γιατί ήταν ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος που υπάρχει», είπε συναισθηματικά φορτισμένος ο φίλος του αγνοούμενου.

Με πληροφορίες από: anikolouli.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ερντογάν όπως…Σαντάμ Χουσεΐν: Χυδαίες ύβρεις κατά των ΗΠΑ - Οργή για τον «σουλτάνο» στην Ουάσινγκτον