ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μαγικές εικόνες από τη χιονισμένη Χίο (pics)

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μαγικές εικόνες από τη χιονισμένη Χίο (pics)

Κακοκαιρία: Το χιόνι έπεσε και στο νησί της Χίου και το σκηνικό είναι πανέμορφο

Το νέο έτος δε θα μπορούσε να μπει πιο… λευκά για την Χίο, ένα νησί οι κάτοικοι του οποίου δεν είναι συνηθισμένοι στα χιόνια.

Οι εικόνες που έρχονται στο Newsbomb.gr συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό.

Δείτε την gallery:

Την ίδια στιγμή σύμφψνα με όσα μεταδίδει ο "Πολίτης της Χίου" σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται τα μηχανήματα Δήμου και Περιφέρειας προκειμένου να κρατήσουν τους δρόμους της Βόρειας Χίου ανοιχτούς από χιόνι.

Τα κυριότερα προβλήματα στην παρούσα φάση εντοπίζονται από το Αίπος μέχρι και το Πιτυός, στον Προβατά καθώς και σε χωριά της Αμανής.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο, στην περιοχή της Σπαρτουντας το χιόνι φθάνει μέχρι και το 1 μέτρο, με τα συνεργεία να εργάζονται συνεχώς για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι.

Την ίδια ώρα, όπως εξήγησε ο κ. Μπουγδάνος, μεγάλο μέρος της βόρειας Χίου παραμένει από νωρίς το πρωί της Κυριακής χωρίς ρεύμα, εξαιτίας προβλήματος στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

«Από την πλευρά μας κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό, προκειμένου να κρατήσουμε τους δρόμους ανοιχτούς. Η χιονόπτωση ήταν πολύ έντονη από τις 2 το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα. Εφιστούμε την προσοχή των οδηγών, να παραμένουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν κάθε μετακίνηση», ανέφερε ο κ. Μπουγδάνος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μπεκατώρου: Ξέσπασε ο πρώην σύζυγός της στον αέρα – Δεν γνώριζε τίποτα (video)