ΕΛΛΑΔΑ

Απόστολος Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη - Μπορεί να έχω υπάρξει θύτης δύο φορές

Απόστολος Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη - Μπορεί να έχω υπάρξει θύτης δύο φορές

Στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή τις πρόσφατες απανωτές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάματος.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι ερήμην του μπορεί να έχει υπάρξει κι ο ίδιος θύτης, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη.

«Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη και να έγινα κι εγώ θύτης χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν το καταλάβαινα», ανέφερε.

«Μπορεί να έχω κακομιλήσει ή αυτό που λες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει: “Το βράδυ θα βγούμε”, αυτή φοβούμενη μην χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας να μεγαλώσει τον ρόλο της… Εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, έχει συμβεί. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα, τώρα το σκέφτομαι. Εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου και ζητάω και “συγγνώμη” αν έγινε. Έχω δύο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου. Κάποιοι δύο άνθρωποι, κάποιες δύο ψυχές μπορεί να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελαν», κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Όχι» σε αυστηρό lockdown - Ποιες οι εισηγήσεις της επιτροπής - Το σχέδιο για την Αττική