ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Νewsbomb.gr: Ανοίγει η έρευνα για γνωστό άνθρωπο της τέχνης - Τον ψάχνουν για παιδεραστία

Ρεπορτάζ Νewsbomb.gr: Ανοίγει η έρευνα για γνωστό άνθρωπο της τέχνης - Τον ψάχνουν για παιδεραστία

Μορφή «τσουνάμι» παίρνουν οι καταγγελίες κακοποιητικών συμπεριφορών στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ για γνωστό άνθρωπο της τέχνης ενδέχεται να ανοίξει η έρευνα και σε άλλη κατεύθυνση.

Καταγγελίες που σοκάρουν έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με γνωστό άνθρωπο της τέχνης, ενώ κάποιες από αυτές έχουν φτάσει και στη Δικαιοσύνη.

Αν και μέχρι στιγμής φέρεται να έχει καταγγελθεί για τα αδικήματα του βιασμού, της αποπλάνησης και της κατάχρησης σε ασέλγεια, η Δικαιοσύνη -σύμφωνα με πληροφορίες- βάζει στο μικροσκόπιο της και την έρευνα για παιδεραστία.

Για το συγκεκριμένο πρόσωπο του καλλιτεχνικού χώρου υπήρξε καταγγελία το 2012 για εκμετάλλευση Ρομά, κυρίως ανηλίκων σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Την έρευνα είχε αναλάβει η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος που παρακολουθούσε το διαμέρισμα.

Ωστόσο, πηγές του Νewsbomb.gr, κάνουν λόγο για «παιδιά από διαλυμένες οικογένειες», που δεν κυνήγησαν το θέμα, ενώ η έρευνα φέρεται να «ναυάγησε» όταν το επίμαχο διαμέρισμα ξενοικιάστηκε με αποτέλεσμα να μην συγκεντρωθούν επαρκείς πληροφορίες και να μη σχηματισθεί τελικά δικογραφία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το δραματικό παρασκήνιο που οδήγησε στο σκληρό lockdown: Το πρόσωπο κλειδί και οι κινήσεις Μητσοτάκη