ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα δύο βουλευτές της Κρήτης – Θετικός και ο πρόεδρος ξενοδοχοϋπαλλήλων

Κορονοϊός: Σε καραντίνα δύο βουλευτές της Κρήτης – Θετικός και ο πρόεδρος ξενοδοχοϋπαλλήλων

Κορονοϊός: Σε καραντίνα έχουν τεθεί δύο βουλευτές του Ηρακλείου εξαιτίας του ότι ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, πρόκειται για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη και τον βουλευτή και γραμματέα του ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο μεν Σωκράτης Βαρδάκης μαζί με στενό του συνεργάτη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, Νίκο Κοκολάκη την περασμένη Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο ενώ ο δε Βασίλης Κεγκέρογλου είχε συνάντηση με τον κ. Κοκολάκη το Σάββατο.

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων εμφανίζει ήπια συμπτώματα και υποβάλλεται σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορoνοϊού το οποίο βγαίνει θετικό!

Αμέσως ιχνηλατούνται όλες του οι επαφές, μεταξύ αυτών οι δύο βουλευτές του Ηρακλείου με τους στενούς του συνεργάτες.

Ο ΕΟΔΥ ήρθε σ’ επαφή με τους δύο άνδρες και τους έθεσε σε κατ’ οίκον απομόνωση για 14 ημέρες για προληπτικούς λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο βουλευτές έχουν υποβληθεί σε τεστ το οποίο έχει βγει αρνητικό ωστόσο θα πρέπει να παραμείνουν έως 18 Φεβρουαρίου σε καραντίνα.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Κοκολάκης παραμένει με ήπια συμπτώματα στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του.

«Αρχικά παρουσίασα βήχα ενώ στη συνέχεια είχα κάποιο σφύξιμο στο στήθος. Παράλληλα, βήχα έχει και η σύζυγός μου. Μέχρι στιγμής είμαστε καλά και παραμένουμε σπίτι μας μαζί με τα παιδιά μας», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο Νίκος Κοκολάκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράπερ Lamanif: Το βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από την εξαφάνιση