ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Το Σάββατο (13.03) απολογούνται οι συλληφθέντες για το μαχαίρωμα του 19χρονου

Χανιά: Το Σάββατο (13.03) απολογούνται οι συλληφθέντες για το μαχαίρωμα του 19χρονου

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν οι επτά συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα το μαχαίρωμα ενός 19χρονου κοντά στην καρδιά, το μεσημέρι της Πέμπτης (11.03) στα Χανιά.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο Σάββατο πήραν σήμερα από την ανακρίτρια Χανίων οι επτά συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή το μεσημέρι της Πέμπτης που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό με αιχμηρό αντικείμενο ενός 19 χρόνου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέως Χανίων με τις κατηγορίες που τους αποδόθηκαν ανά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και συμπλοκή.

Αιτία οι οπαδικές διαφορές, ανάστατη η πόλη

Σε ότι αφορά στην αιτία του αιματηρού επεισόδιου, κάποιοι απο τους εμπλεκόμενους ανέφεραν πως οι δύο παρέες των νεαρών Χανιωτών που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα, τσακώθηκαν λόγω οπαδικών διαφορών, καθώς πρόκειται για οπαδούς διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός εξετάζεται ενδελεχώς απο τις αρχές, αλλά εαν τελικά ισχύει δημιουργεί έντονο προβληματισμό καθώς μπορεί να είχαν συμβεί και στο παρελθόν επεισόδια μεταξύ οπαδών στα Χανιά, αλλά τουλάχιστον δεν είχαν φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει να χάσει την ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Πώς έγινε η συμπλοκή

Η ιστοσελίδα Flashnews.gr αναφέρει περίπου στις 14:00 της Πέμπτης (11.03) στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιαστάσεως και Αναξαγόρα σταμάτησαν δυο αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου, από τα οποία κατέβηκαν έξι – επτά νεαροί κι άρχισαν να συμπλέκονται. Ο καυγάς σταμάτησε όταν ένας 19χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος καθώς είχε δεχθεί χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιά και στον θώρακα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι εξαφανίστηκαν εκτός από έναν ο οποίος μετέφερε τον 19χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων και τη συνέχεια κι αυτός εξαφανίστηκε. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, που ξεκίνησε τις εντατικές έρευνες για να φτάσει στα πρώτα συμπεράσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα του 19χρονου ισχυρίστηκε πως οι άλλοι τους έκλεισαν τον δρόμο και πως δεν τους γνωρίζουν γιατί φορούσαν κουκούλες…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Οριστικό: Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για δύο εβδομάδες