ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: «Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα» - Το αντίο του site του

Γιώργος Καραϊβάζ
Star

Γιώργος Καραϊβάζ: «Οι ώρες είναι πολύ δύσκολες», λένε οι συνεργάτες του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που εκτελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/04)

Συλληπτήριο μήνυμα για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ εξέδωσε και η ιστοσελίδα που ήταν διαχειριστής και ιδιοκτήτης.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας. Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του. Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες», αναφέρουν οι δύο του φίλοι Σπύρος Λεβειδιώτης και Μανώλης Ασαριώτης.

Έτσι δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι πυροβόλησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στις 14:15 το μεσημέρι της Παρασκευής με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ άδειασαν μια γεμιστήρα επάνω στο κορμί του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου ήταν δύο, επέβαιναν σε μηχανάκι και τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο, πιθανότατα τύπου σκούτερ και έστησαν ενέδρα θανάτου στον δημοσιογράφο την ώρα που έφτανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στον Άλιμο.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δώσει η βαλλιστική εξέταση από την οποία θα προκύψει αν το όπλο της δολοφονίας είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Έτσι δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο - Άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα