ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγος του δημοσιογράφου - Δεν γνώριζα αν είχε απειληθεί

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγος του δημοσιογράφου - Δεν γνώριζα αν είχε απειληθεί

Την πρώτη της κατάθεση στις αστυνομικές αρχές έδωσε χθες το απόγευμα η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα , αποκαλύπτοντας πως μετά την εκπομπή ο δημοσιογράφος, συνήθως, είτε γυρνούσε σπίτι του, είτε έκανε συναντήσεις με συνδικαλιστές αστυνομικούς. Παράλληλα ανέφερε πως δεν γνώριζε αν ο σύζυγός της δέχονταν απειλές για τη ζωή της.

H Στάθα Καραϊβάζ, ξεκίνησε την περιγραφή της στους αστυνομικούς λέγοντας, πως ο σύζυγός της ήταν άνθρωπος της οικογένειας. Σπίτι, δουλειά, δουλειά, σπίτι. Και πως όταν έβγαιναν, πήγαιναν για καφέ ή φαγητό με φιλικά ζευγάρια. Όσο για το αν δεχόταν απειλές ο Γιώργος Καραϊβάζ, ανέφερε πως δεν γνώριζε αν ο σύζυγός της δέχονταν απειλές για τη ζωή της.

«Ο Γιώργος ήταν άνθρωπος της οικογένειας, του άρεσε η οικογενειακή ζωή. Όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό, όπου εργαζόταν, είτε ερχόταν απευθείας σπίτι, είτε πήγαινε σε συναντήσεις με συνδικαλιστές της αστυνομίας.

Όταν βγαίναμε, πηγαίναμε συνήθως για καφέ ή φαγητό. Δε γνώριζα αν είχε απειληθεί από κάποιον», είπε η Στάθα Καραϊβάζ σύμφωνα με απόσπασμα από την κατάθεσή της που αποκάλυψε η εκπομπή T-live στον ALPΗΑ με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Κυψέλη: Έγκυος η γυναίκα που καταγγέλλει επίθεση με καυστικό υγρό