ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανακοίνωση της εταιρείας όπου εργάζεται ο σύζυγος της Κάρολαϊν

Έγκλημα Γλυκά Νερά

H κηδεία της άτυχης Κάρολαϊν θα γίνει αύριο Παρασκευή 14/5 στις τρεις το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, σε ένδειξη πένθους.

«Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram.

Οι τρεις αδίστακτοι ληστές, που έχουν επικηρυχθεί για 300.000 ευρώ, εισέβαλαν στη μονοκατοικία, όπου ζούσε το ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό τους, και αφού ακινητοποίησαν τον άνδρα, βασάνισαν μέχρι θανάτου τη νεαρή γυναίκα. Στη συνέχεια άρπαξαν 15.000 ευρώ μετρητά που είχε η οικογένεια κρυμμένα σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, καθώς και κοσμήματα αντίστοιχης αξίας και τράπηκαν σε φυγή. Από τη μανία τους δεν γλίτωσε ούτε το σκυλί της οικογένειας το οποίο σκότωσαν και κρέμασαν στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού.

«Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών» και γι’ αυτό τη σκότωσαν, εκτίμησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ANT1.

«Θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι», πρόσθεσε.

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Την ίδια ώρα, την εξάντληση κάθε δικονομικής δυνατότητας κατά την προανάκριση για την άμεση εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 20χρονη Καρολάιν, ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.

Ο επικεφαλής της Εισαγγελίας του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας ζητά από τους συναδέλφους του να συμβάλλουν, «κατά το μείζον» στην προανάκριση για τον εντοπισμό και κολασμό των υπαιτίων, ενώ δεν παραλείπει να υπενθυμίσει ότι «η τήρηση της νομιμότητας, η προστασία του πολίτη και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία συνιστούν σταθερή αποστολή και υποχρέωση της Εισαγγελίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι ψυχολόγοι! Σαδιστές οι δράστες - Απόλαυσαν τον πόνο τους