ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη: Άφησε σημείωμα στον αδερφό του - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη: Άφησε σημείωμα στον αδερφό του -  Ρεπορτάζ Newsbomb.gr

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές για την εξαφάνιση του 53χρονου Κρητικού επιχειρηματία, Σταύρου Δογιάκη από τα Γλυκά Νερά, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του είναι ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr o 53χρονος πριν την εξαφάνισή του (το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα) άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του. Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να κάνει κακό στον εαυτό του.

Το γεγονός αυτό κινητοποίησε άμεσα την οικογένεια και τις Αρχές και νωρίτερα σήμερα εκδόθηκε Missing Alert σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μετά από δήλωση της εξαφάνισης στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert.

Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Ο επιχειρηματίας μαζί με τον αδελφό του είναι οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα την οποία προτιμούσαν πολλοί διάσημοι Έλληνες.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο - ΕΜΥ: Έρχεται καύσωνας μέχρι την Κυριακή