ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος: Έκλεψε αμάξι, το τράκαρε και το εγκατέλειψε φλεγόμενο (pics)

Σύρος κλοπή ΙΧ
Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
cyclades24

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν Ιρλανδό τουρίστα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/9) στη Σύρο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν στο «μάτι» του τουρίστα, μπήκε ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μίας νεαρής γυναίκας στο Γαλησσά της Σύρου. Ο... ατζαμής Ιρλανδός κατάφερε να αποσπάσει τα κλειδιά μέσα από το Bar. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο όχημα κι έγινε κυριολεκτικά καπνός… Αφού λίγη ώρα αργότερα, το Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του, ανετράπη στην περιοχή του Κινίου με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στο όχημα.

Ο νεαρός δε σταμάτησε εκεί τη δράση του, καθώς άφησε το όχημα να φλέγεται, με το φόβο να προκληθεί πυρκαγιά στη περιοχή. Το ευτύχημα είναι ότι εκείνη την ώρα είδε το όχημα το οποίο είχε τυλιχθεί στις φλόγες ένας οδηγός ταξί και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης, η οποία έφτασε άμεσα χωρίς να προλάβει να επεκταθεί πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, ο νεαρός Ιρλανδός κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το όχημα τραυματισμένος και να επιστρέψει στο Γαλησσά με τα πόδια, όπου και συνελήφθη από άντρες του τμήματος ασφαλείας. Το περιστατικό το διερευνά η αστυνομία ενώ το όχημα της νεαρής κοπέλας καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες σοκ στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με καδρόνια και σουγιάδες έξω από ΕΠΑΛ - 2 τραυματίες

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Ξέφυγαν τελείως στο Big Brother: Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»;