ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι - Έφη Κακαράντζουλα: Θα αντικρούσει τον 40χρονο η κατηγορούμενη

Δίκη για βιτριόλι - Έφη Κακαράντζουλα: Θα αντικρούσει τον 40χρονο η κατηγορούμενη

Δίκη για βιτριόλι: Την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου ετοιμάζει στο κελί της στον Κορυδαλλό η 36χρονη κατηγορούμενη η οποία στις 14 Οκτωβρίου θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Έφη Κακαράντζουλα θα αντικρούσει τον 40χρονο ο οποίος φέρεται, άθελά του να πυροδότησε την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος στην κατάθεσή του στο δικαστήριο είπε ότι είχαν μια ερωτική περιστασιακή σχέση. Από τον Γενάρη μάλιστα του 2020 -όπως είπε- μέχρι και την επίθεση είχαν μόνο μια συνάντηση. Αυτά είναι που θα αντικρούσει η 36χρονη, υποστηρίζοντας ότι είχαν πιο στενή σχέση.

Θα δώσει επίσης εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της μετά το έγκλημα: Γιατί δεν παραδόθηκε αλλά και γιατί έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για δηλητήριο και για το πώς μπορεί να προκαλέσει έμφραγμα; Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να πάρει την επίθεση πάνω της και θα πει ότι δεν είχε βοήθεια.

Πρόκειται για μία απολογία που περιμένει να ακούσει κυρίως η Ιωάννα, για να μάθει επιτέλους τον λόγο που της επιτέθηκε η κατηγορούμενη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αθηνών - Λαμίας: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Σάκη

Σεισμός στην Κρήτη: Είδαν τους... λογαριασμούς και δεν το πίστευαν!

Η Σπυριδούλα του MasterChef «έσπασε» τη σιωπή της για το ροζ βίντεο