ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 39χρονος που έσφαξε τη νονά του - «Δεν ήμουν ο εαυτός μου», είπε

Βόλος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 39χρονος που έσφαξε τη νονά του - «Δεν ήμουν ο εαυτός μου», είπε
Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δολοφόνος της 75χρονης

Βόλος: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δολοφόνος της άτυχης 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου – Αλεξούλη.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου, ο δράστης πήγε μόνος του και παραδόθηκε στην Αστυνομία. Ο 39χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, καθώς εις βάρος του υπάρχει ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία. Σήμερα το πρωί θα μεταχθεί ενώπιον του Ανακριτή στα δικαστήρια του Βολου.

Ο 39χρονος κατακρεούργησε τη νονά του στην κουζίνα του σπιτιού της, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο γιος της. Τη μαχαίρωσε 42 φορές. Στη συνέχεια τύλιξε με πάπλωματη σορό της, την έσυρε σε αποθήκη της πολυκατοικίας όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα και την κλείδωσε εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.GR στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του.

Ο δράστης υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών την στιγμή της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του. Παράλληλα με τον ισχυρισμό του παρέδωσε μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

Να υπενθυμίσουμε πως την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την σκότωσε με 42 μαχαιριές

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης σοκάρει, αποτυπώνει τη δολοφονική μανία του 39χρονου καταζητούμενου, αφού σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές.

«Έφερε 42 τραύματα από νήσον και τέμνον όργανο στο δεξιό ημιμόριο του προσώπου, του τραχήλου, του θώρακα και της κοιλιακής χώρας τα οποία είχαν πλήξει ζωτικά όργανα και επέφεραν τον θάνατο. Σαφώς και έχουν εικόνα του νήσοντος και τέμνοντος οργάνου απλά επειδή αφορά την προανάκριση δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια περισσότερο πληροφορία. Δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε αυτό, αρκετά σύντομος θάνατος αλλά όχι αμέσως», δήλωσε η ιατροδικαστής Λάρισας Ρουμπίνη Λεοντάρη

Η αποθήκη της φρίκης

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο σημείο όπου ο 39χρονος δολοφόνος μετέφερε και έκρυψε την σορό της 75χρονης το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Τότε είχε φροντίσει να τυλίξει το άψυχο σώμα της με σεντόνια και κουβέρτες, βάζοντας ταυτόχρονα στα ποδιά πλαστικές σακουλές και στο πρόσωπο του θύματος μονωτική ταινία.

Ο 39χρονος, πατέρας δύο παιδιών, την σκότωσε, επειδή η νονά του δεν του έδωσε 2.000 ευρώ, ποσό το οποίο της είχε ζητήσει…

Σοκαρισμένοι οι γείτονες του θύματος

Οι γείτονές της 75χρονης είναι σοκαρισμένοι, παρακολουθούν τις εξελίξεις και μιλούν για μια γυναικά που φρόντιζε τον γιο της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας χωρίς ποτέ να απασχολήσει με την συμπεριφορά της

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος έχει κλείσει το κινητό του τηλέφωνο και έχει διαφύγει με τη μοτοσικλέτα του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού την Τρίτη 9 Νοεμβρίου: Δείτε εδώ την αναλυτική λίστα

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές