ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Απόλυτο χάος σε όλη την Αθήνα! Δεν κινείται τίποτα – Ποιες περιοχές να αποφύγετε

Κίνηση τώρα: Απόλυτο χάος σε όλη την Αθήνα! Δεν κινείται τίποτα – Ποιες περιοχές να αποφύγετε

Κίνηση: Απελπιστική η κατάσταση εξαιτίας της βροχής.

Όχι απλά ταλαιπωρία, αλλά… απελπισία! Αυτή είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει αυτό που ζουν όσοι κινούνται το απόγευμα της Παρασκευής στους δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Από την Κηφισιά μέχρι το Σύνταγμα και από την Ομόνοια μέχρι το Περιστέρι και τον Πειραιά, οι κεντρικές λεωφόροι αλλά και οι μικρότερες οδοί είναι όλες στο… κόκκινο!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται ξανά στον Κηφισό, όπου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας τα οχήματα είναι κυριολεκτικά ακινητοποιημένα. Από την Βαρυμπόμπη μέχρι το ΣΕΦ, τα οχήματα πηγαίνουν… σημειωτόν!

Ανάλογη εικόνα και στην άνοδο, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος του Ρέντη και μέχρι τη Φιλαδέλφεια η κατάσταση δεν βελτιώνεται σε κανένα σημείο.

Η σχεδόν μίας ώρας καταιγίδα που χτύπησε το Λεκανοπέδιο της Αττικής περίπου στις 14:00 το μεσημέρι, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα σε πολλές συνοικίες, με τα νερά να συσσωρεύονται και τα οχήματα να μειώνουν ταχύτητα για να περάσουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος ακόμα και σε μικρούς δρόμους πολλών περιοχών της Αθήνας.

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, χαμηλές ταχύτητες επικρατούν και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στη Μεσογείων, την Κατεχάκη επίσης και στα δύο ρεύματα, την Πατησίων, την Αχαρνών, τη Βουλιαγμένη στο ρεύμα προς Αθήνα, τη λεωφόρο Αθηνών, τη Βασιλίσσης Σοφίας, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, την Ποσειδώνος και όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και το λιμάνι του Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη, του άνδρα που δολοφόνησαν το 2011 για μια κάμερα

Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Νεκρός ο άνδρας που παρασύρθηκε από τρένο σε αφύλαχτη διάβαση

Πέθανε ο καρδιολόγος Παύλος Τούτουζας