ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Αλεπούδες κάνουν βόλτες στο Γήπεδο της Χαραυγής στο Κερατσίνι

Πειραιάς: Αλεπούδες κάνουν βόλτες στο Γήπεδο της Χαραυγής στο Κερατσίνι
Νέα εμφάνιση στο λιμανάκι Κερατσινίου

Ακόμα μια μικρή αλεπού έκανε βόλτες στο Γήπεδο της Χαραυγής στο Κερατσίνι.

Οι αλεπούδες κυκλοφορούν εδώ και καιρό στην περιοχή Κερατσινίου – Δραπετσώνας, προφανώς αναζητώντας τροφή και ότι παρά τις προσπάθειές του να αποτανθεί σε καμιά αρμόδια αρχή, η μια υπηρεσία πετούσε το μπαλάκι στην άλλη!

Σύμφωνα με Piraeus Press συνήθης τακτική του ελληνικού δημοσίου όμως βάζει σε κίνδυνο τόσο τα όμορφα ζωάκια που βρίσκονται εντός του φυσικού τους περιβάλλοντος, όσο και κατοίκους των περιοχών από ενδεχόμενη επίθεση, καθώς δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι οι αλεπούδες εκτός από γλυκά είναι και άγρια ζωάκια.

Ελπίζουμε μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, να υπάρξει η απαραίτητη «ευαισθητοποίηση» των συναρμόδιων αρχών, προκειμένου τα όμορφα ζωάκια να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, σε ένα όμορφο δάσος,αναφέρει το site του Περαία.

Η καταγγελία

Θα ήθελα να αναφέρω την εμφάνιση άγριων αλεπούδων στο λιμανάκι Κερατσινίου, Πειραιά (οδός Προποντίδος, δίπλα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ)
Έχω φωτό και βίντεο από την περασμένη Κυριακή βράδυ 05/12/21.

Ενημέρωσα σχετικά την αστυνομία, την πυροσβεστική και την εταιρία προστασίας άγριας ζωής Άνιμα αλλά δηλώνουν ότι δεν είναι αρμοδιότητα τους και με παρέπεμψαν στην δασική υπηρεσία η οποία δεν έχει κάνει κάτι.

Οι αλεπούδες περιφέρονται στο σημείο όπου υπάρχει εκκλησάκι που γίνονται λειτουργίες, παιδική χαρά και ταβέρνα. Περιφέρονται ψάχνοντας τροφή, κυνηγούν τις πάπιες και τις γάτες που βρίσκονται στο λιμανάκι.

Ελπίζω να το δημοσιοποιήσετε και να βρεθεί κάποια αρμόδια υπηρεσία και να τις απομακρύνει σε ασφαλές σημείο.
Με εκτίμηση,
Μ.Α.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για απάτη: «Είμαστε από τη Europol και σας ερευνάμε…»

Θρήνος στο Ηράκλειο: Από τα «φώτα» και τις μεγάλες πίστες στην αυτοκτονία

«Βρέχει» λεφτά από ΟΑΕΔ -ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται τα επιδόματα στους δικαιούχους